Cel mai înspăimântător monstru din Sezonul 2 al The Witcher, după părerea fanilor

de Marina Florea în 31 Dec 2021
Echipa de producţie s-a depăşit pe sine în acest sezon, oferind spectatorilor o gama largă de monştri hidoşi

Apariţia pe o platforma de streaming înseamnă să arăţi publicului tot ceea ce îşi doreşte fără griji cu privire la cenzura TV. De-a lungul mult-aşteptatului celui de-al doilea sezon The Witcher, serialul fantasy este cât se poate de sângeros şi de porcos, scrie looper.com, urmărind soarta lui Geralt din Rivia (Henry Cavil), titularul The Witcher, dar şi iniţiativa lui de a-şi apăra tânăra protejată, pe Ciri (Freya Allan), atât de monştri cât şi de oameni.

Echipa de producţie s-a depăşit pe sine în acest sezon, oferind spectatorilor o gama largă de monştri hidoşi, gata să fie spintecaţi de Geralt. De la monştri înspăimântători şi până la vrăjitoare viclene care te strigă în vis, imaginaţia este într-adevăr surprinzătoare. Totuşi, în mijlocul unui sezon cu magie şi cu haos, una din aceste creaturi malefice a ieşit în evidenţă drept fiind mai malefică decât celelalte, iar unul dintre spectatori declara că monstrul este „tulburător în cel mai înalt grad” şi ceilalţi spectatori au fost de acord.

Vrăjitoarea Vereena a activat răspunsul de fugă al lui The Witcher

Agnes Born arată surprinzător în rolul Vereenei în The WItcher. În episodul 1 din Sezonul 2 din The Witcher, Geralt caută refugiu în casa unui vechi prieten, Nivellen (Kristofer Hivju). Însă, atunci când ajunge, Nivellen este diferit. A fost blestemat de o preoteasă să rătăcească, singur, pe Continent sub forma unui animal care seamănă cu un mistreţ. Chiar dacă în acest fel Nivellen are câteva însuşiri magice, ca de exemplu să înfulece aer sau să se lupte cu ajutorul unor pumnale magice, el nu mai este ceea ce era: un companion plăcut.

Totuşi, o şansă la dragoste mai există, dar într-o formă malefică – o creatură vampirică şi hidoasă, care poate lua forma unei tinere frumoase pentru a-şi seduce prada. Această vrăjitoare – bruxa – Vereena (Agnes Born) se hrăneşte noaptea cu sângele lui Nivellen. Totuşi, pentru că nu îl omoară şi îi oferă o anumită companie, Nivellen i-o permite.

Fanii serialului au considerat-o pe Vereena drept cel mai înfricoşător monstru din sezonul 2 al The Witcher, scrie looper.com, citând Reddit.

Exploreaza subiecte similare:

The Witcher 

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 5 ianuarie 2022 02:05
Nu as spune chiar cel mai înfiorător. A avut o apariție de efect, într-adevăr, dar mai ceva mi s-a părut Mama pădurii (chiar și în lumea paralela, cu Calaretii) sau Lesina

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells