Cea mai amplă bătălie din istoria serialului Game of Thrones, încheiată după 55 nopţi de filmare

de Gloria Sauciuc în 9 Apr 2018
Cea de-a opta (şi ultima) luptă epică

După 55 de nopţi, Game of Thrones a încheiat, în cele din urmă, filmările pentru cea mai amplă bătălie din istoria serialului, deja celebru pentru bătăliile sale epopeice.

Jonathan Quinlan, regizor asistent care a lucrat până acum la 20 de episoade, tocmai a publicat o imagine a unei felicitări dedicate actorilor şi echipei de filmare, odată cu finalizarea unei scene de luptă ce a durat 55 de nopţi de filmări. „Dedicată Dragonilor Nopţii”, scria pe felicitare.

„Pentru 55 de nopţi la rând. Pentru frigul, zăpada, ploaia, noroiul, murdăria din Toome şi vânturile din Magheramorne. Atunci când zeci de milioane din lumea întreagă vor vedea episodul peste un an, atunci se va şti cât de greu aţi muncit", continua dedicaţia. „Şi nu vor şti cât de obosiţi eraţi sau cât de greu era să vă faceţi meseria la sub zero grade. Vor simţi însă că se uită la ceva nemaivăzut. Datorită vouă”. Scrisoarea era semnată „Producătorii”.

Chiar dacă această filmare în sine dublează timpul necesar pentru sezonul opt, s-ar putea totuşi să nu fie cea mai lungă bătălie din serial. Există încă o altă secvenţă de luptă care va trebui filmată înainte de încheierea sezonul 8.

Cu atât de mult timp şi atât de multă grijă pentru finalizarea Urzelii Tronurilor, parcă suntem nemulţumiţi că rezultatul final va apărea abia în 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 9 aprilie 2018 23:50
Sper sa fie epica .Avand in vedere ca nu mai au informatii din carti,au trebuit sa scrie ei tot sezonul si finalul,si nu e usor.Pot sa o dea in bara rau sau pot sa reuseasca un final bun,asa cum trebuie.Vedem.
carmen_angelus_romila pe 29 iulie 2018 09:32
Multa munca si sacrificiu, atat uman cat si material, pentru realizarea unei batalii din serialul "Game of Thrones", dar eu cred ca merita.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells