Cea mai amplă bătălie din istoria serialului Game of Thrones, încheiată după 55 nopţi de filmare

de Gloria Sauciuc în 9 Apr 2018
Cea de-a opta (şi ultima) luptă epică

După 55 de nopţi, Game of Thrones a încheiat, în cele din urmă, filmările pentru cea mai amplă bătălie din istoria serialului, deja celebru pentru bătăliile sale epopeice.

Jonathan Quinlan, regizor asistent care a lucrat până acum la 20 de episoade, tocmai a publicat o imagine a unei felicitări dedicate actorilor şi echipei de filmare, odată cu finalizarea unei scene de luptă ce a durat 55 de nopţi de filmări. „Dedicată Dragonilor Nopţii”, scria pe felicitare.

„Pentru 55 de nopţi la rând. Pentru frigul, zăpada, ploaia, noroiul, murdăria din Toome şi vânturile din Magheramorne. Atunci când zeci de milioane din lumea întreagă vor vedea episodul peste un an, atunci se va şti cât de greu aţi muncit", continua dedicaţia. „Şi nu vor şti cât de obosiţi eraţi sau cât de greu era să vă faceţi meseria la sub zero grade. Vor simţi însă că se uită la ceva nemaivăzut. Datorită vouă”. Scrisoarea era semnată „Producătorii”.

Chiar dacă această filmare în sine dublează timpul necesar pentru sezonul opt, s-ar putea totuşi să nu fie cea mai lungă bătălie din serial. Există încă o altă secvenţă de luptă care va trebui filmată înainte de încheierea sezonul 8.

Cu atât de mult timp şi atât de multă grijă pentru finalizarea Urzelii Tronurilor, parcă suntem nemulţumiţi că rezultatul final va apărea abia în 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones

Alte știri din cinema

Terminator 6 va avea o nouă abordare, spune James Cameron

Lansarea reboot-ului a fost stabilită pentru 22 noiembrie 2019

Andreea Esca, în discuție cu Sebastian Stan în deschiderea American IFF

Vineri, „I, Tonya” va beneficia de o scurtă introducere în prezența lui Sebastian Stan și a Andreei Esca, de la ora 20:30 iar după proiecție, de la ora 22:30, cei doi vor reveni pe scenă

Iată cele 14 filme selectate în Romanian Short Film Corner

Participarea nu echivalează cu o selecție în cadrul secțiunilor competitive ale Festivalului de Film de la Cannes

Starul lui Kingsman, Taron Egerton, va fi Elton John într-un film biografic

Rocketman îl va avea la cârmă pe regizorul lui Eddie the Eagle

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 9 aprilie 2018 23:50
Sper sa fie epica .Avand in vedere ca nu mai au informatii din carti,au trebuit sa scrie ei tot sezonul si finalul,si nu e usor.Pot sa o dea in bara rau sau pot sa reuseasca un final bun,asa cum trebuie.Vedem.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells