Ce spune Patty Jenkins despre Wonder Woman 2

de Cristina Grigore în 30 Iun 2017
Este gata să revină la cârma sequel-ului şi promite o poveste nemaipomenită pentru acesta

După succesul avut de Wonder Woman, era de aşteptat ca Warner Bros. să apeleze din nou la cineasta Patty Jenkins pentru sequel-ul filmului.  Ea a povestit, într-o discuţie cu publicul avută în cadrul Women in Film (parte a evenimentului unui ONG american ce susţine drepturile femeilor), că a primit oferta studioului, dar şi-a luat ceva timp pentru a se gândi dacă va accepta revenirea.

Iată ce a declarat cineasta, via Collider.com: „Am avut o revelaţie în legătură cu Wonder Woman 2. Că nu trebuie să fac acest lucru. Nu ar trebui să fie de la sine înţeles că voi accepta şi lucrul la sequel. Însă, după un somn scurt, mi-am mai dat seama de ceva. Că am cel mai grozav personaj, pe care îl ador, că am, de asemenea, o echipă minunată ce stă la dispoziţia mea acum, la timpul şi vârsta acestea, şi că aş fi nebună să nu accept”.

„Apoi am realizat că va fi, de fapt, vorba, despre un cu totul alt film. Şi că va fi grozav! Vom continua aventurile aceluiaşi personaj, însă o nemaipomenită şi total diferită poveste aşteaptă să fie spusă. Personajul nu va face parte din era modernă, iar acest fapt va spune ceva profund despre vremurile actuale”, a mai spus Jenkins.

Despre direcţia în care va merge scenariul lui Wonder Woman 2 vom mai afla, probabil, câte ceva, din Justice League, filmul ce reuneşte supereroii de top ai universului DC Comics şi care va fi lansat în luna noiembrie.

Cât despre Jenkins, deşi declaraţiile sale nu au conţinut o confirmare oficială a revenirii sale la cârma unui nou film Wonder Woman, este destul de probabil că acest lucru se va întâmpla. Patty Jenkins a devenit regizoarea a cărei peliculă – Wonder Woman – a obţinut cele mai mari încasări (663,6 milioane de dolari internaţional). Protagonista filmului, actriţa Gal Gadot, îşi va relua celebra partitură. 

Exploreaza subiecte similare:

Patty Jenkins, Gal Gadot, Wonder Woman

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
florinteo pe 17 august 2017 11:04
o incursiune in lumea subterana a lui Hades ar fi interesant, mitologia ofera multe subiecte care pot fi exploatate : Tartarul, Câmpia Asfodelelor și tărâmul paradisiac destinat eroilor și celor favorizați de zei, precum și sufletelor oamenilor virtuoși, numit Campiile Elizee pot prezenta o varianta sau o lume diferita de cea de zi cu zi. Nu as vrea sa vad WW luptandu-se cu nazisti, comunisti, teroristi etc.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells