Cate Blanchett, despre rolul vrăjitoarei din A House With a Clock in Its Walls

de Cristina Grigore în 19 Sep 2018
Pelicula fantasy pentru întreaga familie va debuta în cinematografele noastre pe 28 septembrie

A fost regină (în Elizabeth: The Golden Age), zeiţă (Thor: Ragnarok), mamă vitregă (Cinderella) şi elf (în seria Lord of the Rings), iar acum o vom vedea în rol de vrăjitoare în pelicula fantasy The House with a Clock in Its Walls. Într-un interviu acordat AdoroCinema.com, Cate Blanchett a vorbit despre rolul său din film, cel al doamnei Florence Zimmerman, o vrăjitoare care adoră culoarea mov…

„Mrs. Zimmerman locuieşte vizavi de domnul Jonathan, vrăjitorul. Ei se împung mereu şi se ceartă, însă - de fapt - se adoră”, a explicat actriţa.

Filmul spune povestea orfanului Lewis, interpretat de actorul în vârstă de numai 10 ani Owen Vaccaro. Forţat să se mute cu excentricul său unchi, Jonathan (Jack Black), băiatul descoperă lucruri inimaginabile -casa  în care locuieşte este ascuns un artefact puternic, dar şi extrem de periculos, pentru aflarea şi distrugerea căruia are nevoie de tot ajutorul celor doi vrăjitori care îi sunt alături, unchiul Jonathan şi doamna Florence.

„Florence este grozavă, Lewis o vede ca pe a doua sa mamă”, a spus Vaccaro. „A urmat cea mai bună şcoală de vrăjitori din lume, iar Jonathan nu ar recunoaşte niciodată, dar ştie că este mai bună decât el”, a spus şi Black.

The House with a Clock in Its Walls este regizat de Eli Roth (a lucrat alături de Tarantino la un segment din Inglourious Basterds). Filmul se va lansa la noi pe 28 septembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Cate Blanchett, Owen Vaccaro, Jack Black, Eli Roth, The House with a Clock in its Walls

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 19 septembrie 2018 15:02
Avand referinte foarte bune, tind sa cred ca filmul fantastic "The House with a Clock in Its Walls" este de calitate, mai ales ca in distributia lui se afla si admirabila actrita Cate Blanchett.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells