Cântăreţi cu succese în film

de Ştefan Dobroiu în 10 Mar 2015
Membrii trupei sud-africane Die Antwoord, de văzut în Chappie

Chappie s-a lansat vinerea trecută pe ecrane şi, deşi nu am fost deloc entuziasmaţi de cum tratează Neill Blomkamp un subiect atât de ofertant (cronica noastră), am fost impresionaţi de Ninja şi Yolandi (foto), membrii trupei sud-africane Die Antwoord, cooptaţi în distribuţia filmului. De atunci ascultăm încontinuu hitul Fatty Boom Boom şi în cinstea lor, iată câţiva dintre cei mai celebri cântăreţi care s-au bucurat de succes şi pe marele ecran. Ne concentrăm exclusiv pe următoarele lor proiecte cinematografice.

Justin Timberlake
La un moment dat cariera cinematografică a lui Justin Timberlake devenise mai vizibilă decât cea muzicală. Timberlake nu renunţă la cinema şi se pregăteşte în acest moment de filmările lui Spinning Gold, filmul lui Spike Lee despre Neil Bogart, co-fondatorul casei de discuri Casablanca Records, din al cărei portofoliu de staruri au făcut parte Donna Summer şi formaţia Kiss.

Ludacris şi Tyrese Gibson
Îi punem "la pachet" pentru că apar amândoi într-unul din cele mai aşteptate filme ale anului, Furios şi iute 7. Membri importanţi ai echipei lui Dominic Toretto (Vin Diesel), Tej şi Roman îl vor avea de înfruntat pe nimeni altul decât Jason Statham, interpretul antagonistului Deckard Shaw, obsedat să-şi răzbune fratele lichidat de echipă în partea anterioară a seriei. Filmul se lansează în cinematografele din România pe 3 aprilie.

Will Smith
Fostul rapper este probabil cântăreţul care a reuşit să-şi construiască cea mai impresionantă carieră în cinema. De două ori nominalizat la Oscar, Smith a avut o perioadă în care s-a îndepărtat de film, dar a revenit cu Focus şi are în pregătire foarte interesantul Concussion, despre doctorul Bennett Omalu, descoperitorul unei periculoase afecţiuni a jucătorilor profesionişti de fotbal american. Mai aşteptat decât Concussion este Suicide Squad, despre echipa celor mai mari antagonişti din universul DC Comics.

Jennifer Lopez
Se fac două decenii de când o vedem pe Jennifer Lopez în filme (Jack s-a lansat în 1996). Diva latino poate fi văzută pe ecrane în The Boy Next Door şi nu mai are anunţat niciun proiect de lungmetraj, dar are în pregătire un serial, Shades of Blue, care ar trebui să fie lansat anul acesta. Actriţa o interpretează pe Harlee McCord, o mamă singură cooptată într-o echipă FBI ce combate corupţia.

Jared Leto
Anul trecut a câştigat premiul Oscar pentru rolul său din Dallas Buyers Club şi şi-a continuat turneele de succes alături de trupa Thirty Second to Mars. În acest moment Leto pare să ia o pauză de la proiecte cinematografice, dar următorul său rol va atrage cu siguranţă atenţia: actorul-cântăreţ îl va interpreta pe imprevizibilul Joker în Suicide Squad. O dovadă de curaj, pentru că toată lumea îi va compara interpretarea cu cea a lui Heath Ledger! Despre blockbusterul aşteptat în 2016, pe larg aici, cu precizarea că între timp Tom Hardy a ieşit din proiect.

Mark Wahlberg
Au trecut câteva decenii de când i se spunea Marky Mark şi apărea în reclame la lenjerie intimă. Acum Wahlberg are două nominalizări la Oscar şi nu mai puţin de şase proiecte de film: pe lângă Ted 2, va apărea în Entourage, lungmetrajul inspirat de celebrul serial. Poate că filmul de cea mai mare anvergură este The Six Billion Dollar Man, despre un fost astronaut care suferă un accident şi, după operaţii ce costă şase miliarde de dolari, este transformat într-un fel de supra-om.

Exploreaza subiecte similare:

Chappie, Focus, The Boy Next Door, Justin Timberlake, Mark Wahlberg, Will Smith, jennifer lopez, Ludacris, Tyrese Gibson, Jared Leto

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 10 martie 2015 11:54
Ludacris şi Tyrese Gibson fantastici in filmele Fast & Furious , J Lo este buna si talentata , ce sa ma vorbim de Will Smith sau de Mark Wahlberg .... ;)
cosmin742000 pe 10 martie 2015 12:39
ok Jenifer Lopez daca apare in filme , nu inseamna ca poate fi numita actrita, dupa parerea mea , iar la felul cum canta cu greu poate fi numita "gurista"
Sayko pe 10 martie 2015 16:31
E pe aceeasi lungime de unda cu Rihanna,o alta mare ''actrita''.De muzica nici numai vorbesc dat fiind faptul ca vocea ii este modificata radical in studioul de inregistrare.Live nu face decat sa isi etaleze dosul.Din lista asta Jared Leto mi se pare la fel de talentat atat la muzica cat si ca actor.Mr Nobody,Requiem for a Dream,Fight Club,American Psycho si recentul Dallas buyers club mi se pare o lista impresionanta de hit-uri cinematografice.Nu cred ca Will Smith sau Wahlberg au avut atata succes si in muzica precum Leto.
cosmin742000 pe 10 martie 2015 17:42
Mai sunt si alte "actrito-cantarete" de tipul asta : Beyoncee , Mariah Carrey ,, Madonna, Kiley Minogue (macar ea arata bine ) , si mai sunt si altele :),

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells