Canalul History recreează cele mai periculoase cascadorii, sâmbătă, 18 august

de Cinemagia în 13 Aug 2018
Vedeta motorsportului profesionist american Travis Pastrana îl celebrează pe legendarul Evel Knievel prin încercarea de a realiza trei dintre cele mai periculoase cascadorii ale acestuia

Pentru cei care iubesc filmele de acțiune cu cascadorii spectaculoase, Canalul History recreează cele mai periculoase cascadorii ale legendarului Evel Knievel, într-un show unic transmis din Las Vegas. History difuzează în exclusivitate evenimentul „Evel Knievel: Cascadoria supremă” în care vedeta motorsportului profesionist american Travis Pastrana îl celebrează pe legendarul Evel Knievel prin încercarea de a realiza trei dintre cele mai periculoase cascadorii ale acestuia, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Producția, realizată de History în parteneriat cu cei de la Nitro Circus, va fi transmisă în premieră pentru România, sâmbătă, 18 august, de la ora 21:00.

Conducând o motocicletă inspirată de cea folosită de Knievel, Travis va încerca să forțeze limitele și mai mult, prin doborârea recordurilor lui Evel, sărind peste 50 de mașini și peste 14 autobuze, înainte de a realiza faimoasa săritură peste fântâna de la Casears Palace care aproape l-a omorât pe legendarul cascador, acum 50 de ani. 

„Sunt încântat că am avut ocazia să-l omagiez pe Evel Knievel, care prin curajul și talentul lui a pus baza sporturilor extreme”, a spus Travis Pastrana. „Evel și-a depășit limitele și a sărit mai departe pe o motocicletă decât a crezut cineva cu putință. Prin acest tribut modern, am vrut să creăm o punte între generații - de la cea a părinților mei care a fost inspirată de Evel la generația următoare care poate să nu știe prea multe despre cascadorii originali care au deschis drumul în acest domeniu.  History și Nitro Circus au vrut să arate cât de incredibile au fost realizările sale. Pentru a putea face acest lucru în Las Vegas și la Caesars Palace, unde s-a născut legenda lui Evel, este extraordinar”.

Show-ul a avut un succes răsunător în SUA, fiind văzut de un total de 3.5 milioane de persoane, fiind una dintre cele mai apreciate producții speciale ale postului TV din ultimii șapte ani.  

Despre Canalul History

Televiziunea HISTORY, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY®, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe.

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 13 august 2018 20:10
O emisiune ce pare foarte interesanta, mai ales ca isi propune sa ne prezinte unele din cele mai tari cascadorii din filme.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells