Călugărița și Nebula, parte din echipa Gardienilor Galaxiei, reiese din prima imagine-concept

de Gloria Sauciuc în 17 Iul 2016
Guardians of the Galaxy Vol. 2 se va lansa în cinematografele noastre pe 5 mai 2017

Noua grafică a posterului de la Guardians of the Galaxy Vol. 2 scoate la iveală o nouă echipă, cuprinzându-i pe Mantis (Călugăriţa), Nebula şi pe Baby Groot. Dacă există motive de bucurie, la ora actuală, pentru o altă echipă colorată de aventurieri spaţiali, să aruncăm o privire la Guardians of the Galaxy Vol. 2. Deşi nu este vorba de un material din timpul producţiei, este ceva remarcabil cu privire la informaţiile pe care le dă cu privire la viitoarea premieră.

Regizorul James Gunn şi Entertainment Weekly şi-au unit forţele pentru a descrie, cu cuvintele lor „prima imagine-concept a noilor noştri Gardieni”. Această formulare, din postarea lui Gunn, implică faptul că ar fi vorba de primele imagini ale noii echipe de supereroi.

O scurtă privire pare să vorbească despre feţe noi şi despre o nouă formulă de start. Prima care merită pomenită este Mantis (Călugăriţa), cea jucată de către Pom Klementieff. Supereroina Marvel este, cel puţin în benzile desenate, o femeie crescută în spaţiul cosmic de către preoţii ordinului Kree care au văzut în ea o „Madonă cosmică”. Mult mai multe se pot spune despre ea, puţine ştim deocamdată, dar să-l cităm pe producătorul Jonathan Schwartz: „Ea nu a trăit niciodată interacţiunile sociale obişnuite. Tot ceea ce învaţă despre oameni ea învaţă de la Gardienii Galaxiei, care nu sunt cele mai potrivite ființe să o înveţe aşa ceva”.

Schwartz a mai explicat că Groot din filmul actual nu mai este acelaşi cu Groot din primul film Gardienii: „Nu este acelaşi, nu are înţelepciunea şi experienţa aceluia, este mai tânăr şi mai imprevizibil”. „Însă vocea este aceeaşi, Vin Diesel”.

O altă schimbare pare să aducă Nebula (Karen Gillan), cândva o eroină negativă dar astăzi parte din echipă. Un alt nou aliat este tatăl adoptiv al lui Star-Lord, Yondu (Michael Rooker).

Ceilalți membri ai echipei sunt, după cum știm, Star-Lord (Christ Pratt), Drax (Dave Bautista), Gamora (Zoe Saldana) şi Rocket Raccoon (Bradley Cooper). GofG Vol.2 apare în cinematografe pe 5 mai 2017.

Exploreaza subiecte similare:

James Gunn, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Pom Klementieff, Michael Rooker, Karen Gillan

Alte știri din cinema

Premierele săptămânii 22-28 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Chris Pratt este de nerecunoscut în trailer-ul western-ului The Kid

Starul filmelor Marvel şi Jurassic World are aici un rol inedit, de villain

Stallone va juca în Samaritan, „o abordare nouă şi întunecată a genului cu supereroi”

Starul va fi şi producătorul peliculei, prin compania sa, Balboa Productions

Hugh Jackman şi Patrick Stewart vor fi incluşi în Cartea Recordurilor

Cei doi deţin recordul pentru „cea mai lungă carieră drept supererou Marvel live-action”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells