Călugărița și Nebula, parte din echipa Gardienilor Galaxiei, reiese din prima imagine-concept

de Gloria Sauciuc în 17 Iul 2016
Guardians of the Galaxy Vol. 2 se va lansa în cinematografele noastre pe 5 mai 2017

Noua grafică a posterului de la Guardians of the Galaxy Vol. 2 scoate la iveală o nouă echipă, cuprinzându-i pe Mantis (Călugăriţa), Nebula şi pe Baby Groot. Dacă există motive de bucurie, la ora actuală, pentru o altă echipă colorată de aventurieri spaţiali, să aruncăm o privire la Guardians of the Galaxy Vol. 2. Deşi nu este vorba de un material din timpul producţiei, este ceva remarcabil cu privire la informaţiile pe care le dă cu privire la viitoarea premieră.

Regizorul James Gunn şi Entertainment Weekly şi-au unit forţele pentru a descrie, cu cuvintele lor „prima imagine-concept a noilor noştri Gardieni”. Această formulare, din postarea lui Gunn, implică faptul că ar fi vorba de primele imagini ale noii echipe de supereroi.

O scurtă privire pare să vorbească despre feţe noi şi despre o nouă formulă de start. Prima care merită pomenită este Mantis (Călugăriţa), cea jucată de către Pom Klementieff. Supereroina Marvel este, cel puţin în benzile desenate, o femeie crescută în spaţiul cosmic de către preoţii ordinului Kree care au văzut în ea o „Madonă cosmică”. Mult mai multe se pot spune despre ea, puţine ştim deocamdată, dar să-l cităm pe producătorul Jonathan Schwartz: „Ea nu a trăit niciodată interacţiunile sociale obişnuite. Tot ceea ce învaţă despre oameni ea învaţă de la Gardienii Galaxiei, care nu sunt cele mai potrivite ființe să o înveţe aşa ceva”.

Schwartz a mai explicat că Groot din filmul actual nu mai este acelaşi cu Groot din primul film Gardienii: „Nu este acelaşi, nu are înţelepciunea şi experienţa aceluia, este mai tânăr şi mai imprevizibil”. „Însă vocea este aceeaşi, Vin Diesel”.

O altă schimbare pare să aducă Nebula (Karen Gillan), cândva o eroină negativă dar astăzi parte din echipă. Un alt nou aliat este tatăl adoptiv al lui Star-Lord, Yondu (Michael Rooker).

Ceilalți membri ai echipei sunt, după cum știm, Star-Lord (Christ Pratt), Drax (Dave Bautista), Gamora (Zoe Saldana) şi Rocket Raccoon (Bradley Cooper). GofG Vol.2 apare în cinematografe pe 5 mai 2017.

Exploreaza subiecte similare:

James Gunn, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Pom Klementieff, Michael Rooker, Karen Gillan

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells