Brad Pitt, în sezonul doi al lui True Detective?

de Cristina Grigore în 16 Mai 2014
Matthew McConaughey și Woody Harrelson nu vor mai relua partiturile

True Detective, aflat printre cele mai populare seriale ale momentului, ar putea beneficia în sezonul doi de prezența unui alt star de primă mână al Hollywood-ului, anunță publicația Daily Star.

Conform informațiilor oferite Daily Star de unele surse apropiate producției, Brad Pitt i-ar putea înlocui pe Matthew McConaughey și Woody Harrelson, interpreții celor doi detectivi aflați pe urma sadicului ucigaș din primul sezon al lui True Detective. McConaughey și Harrelson au declarat că nu au de gând să revină și pentru un al doilea sezon, astfel că cei de la HBO încearcă să mențină succesul seriei cu ajutorul altor nume celebre. Deși în acest moment nu se știu prea multe detalii, din unele discuții ale producătorilor a reieșit faptul că Pitt ar putea fi unicul protagonist din sezonul doi.

Dacă negocierile dintre HBO și celebrul actor se vor încheia favorabil, True Detective va fi cea de-a doua apariție a lui Pitt  pe micul ecran, după cea din Friends, unde a jucat în două episoade, alături de fosta sa soție, Jennifer Aniston.

Exploreaza subiecte similare:

Brad Pitt, True Detective, Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Friends, Jennifer Aniston, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 12 septembrie 2015 12:19
Hmm, nu stiu, pare destul de atractiv, vedem ce va urma, in cazul in care se va concretiza in viitor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells