Brad Pitt a fost plătit cu o cafea pentru apariţia în Deadpool 2

de Cristina Grigore în 24 Iul 2018
Starul a apărut drept The Vanisher în a doua parte a aventurilor „mercenarului cu gura mare”

Ryan Reynolds a dezvăluit că pentru apariţia lui Brad Pitt în cea de-a doua parte a aventurilor „mercenarului cu gura mare” preţul a fost… o cafea. E tot ce a cerut starul de 54 de ani pentru scena ultra scurtă din Deadpool 2, a spus interpretul ireverențiosului supererou, într-un interviu acordat publicaţiei Entertainment Tonight în cadrul San Diego Comic Con.

„Mi s-a spus că tot ce vrea pentru cameo-ul său este nişte cafea. Iar eu am întrebat «Cafea, în sensul unei francize de cafea sau…?» Şi mi s-a specificat că este vorba despre o singură ceaşcă de cafea. Iar asta a fost grozav, una dintre cele mai drăguţe chestii pe care le putea face cineva”.

Personajul rezervat lui Pitt, Vanisher, a stat ascuns  mare parte din film – faţa starului a apărut apoi pe ecran vreme de o secundă – iar Reynolds a „adorat” cât de „iresponsabilă” a fost distribuţia unui actor atât de celebru într-un rol atât de insignifiant.

Regizorul lui Deadpool 2, David Leitch, a ţinut să spună că un astfel de cameo nu ar fi mers într-un alt film; nu s-ar fi putut întâmpla dacă nu ar fi existat referinţele constante ale lui Deadpool la alţi supereroi şi adresarea directă la cameră.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Reynolds, Brad Pitt, David Leitch, Deadpool 2

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
into_the_labyrinth pe 21 august 2018 20:41
Supertare. Acum văd ştirea asta. Pentru o bere neagră, mă ofer să apar figurant în scene de câteva secunde în filmele lui Cristi Puiu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells