Box Office: Thor 4 se apropie de încasări de 500 de milioane pe plan global

de Gloria Sauciuc în 18 Iul 2022
Thor:Love and Thunder a costat o sumă impresionantă de 250 milioane de dolari

Thor 4 se apropie de încasări de 500 de milioane pe plan global, în timp ce Jurassic World Dominion ajunge la 900 de milioane de dolari. Filmul de aventuri semnat de Marvel, Thor: Love and Thunder, se apropie de nivelul de 500 de milioane de dolari încasări la box-office-ul global, un rezultat frumos după abia 10 zile pe marele ecran, scrie Variety.

De-a lungul weekendului, cel de-al patrulea film inspirat din benzile desenate și avându-l în centru pe musculosul Zeu al Tunetului a atras încasări de 60,1 milioane de dolari din 47 de țări la box-office-ul internațional și alte 46 de milioane de dolari în Statele Unite pentru un total de 102 milioane de dolari pentru weekend. Cu aceste vânzări, ultimul film din seria Marvel Cinematic Universe a câștigat 264,6 milioane de dolari în afara Statelor Unite și 497,9 milioane de dolari pentru a fi cel de-al șaselea film ca nivel de încasări de la Hollywood.

Deși Love and Thunder cu siguranță va încheia la box-office cu o sumă considerabilă, merită spus că filmul cade în clasamente - cu aproape 63% pe plan internațional și cu 68% în Statele Unite în volumul de vânzări de peste weekend.

Thor:Love and Thunder a costat o sumă impresionantă de 250 milioane de dolari. A avut premiera în Franța la un nivel de 8,1 milioane de dolari. Ca majoritatea filmelor de Hollywood din acest moment, nu este proiectat în Rusia și nici în China.

Printre piețele pe care filmul e disponibil, filmul are cele mai bune rezultate în Anglia (24,9 milioane de dolari) urmat de Australia (21,8 milioane de dolari), Coreea de Sud (21 milioane de dolari), Mexic (19 milioane de dolari), India (14,5 milioane de dolari). Și în Ucraina filmul va fi difuzat, începând de weekendul următor.

Exploreaza subiecte similare:

Thor: Love and Thunder

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells