Black Panther egalează recordul lui Avatar. Este de cinci săptămâni pe primul loc în box office-ul nord-american

de Cristina Grigore în 19 Mar 2018
Nici Lara Croft nu a putut să îl învingă la box office pe T’Challa

Pelicula Black Panther se află de cinci săptămâni consecutive în fruntea box office-ului nord-american, un record atins până acum numai de hit-ul lui James Cameron, Avatar.

Potrivit BoxOfficeMojo.com, producția a obținut, în acest sfârșit de săptămână, 27 milioane de dolari și a ajuns la un total de 605 milioane numai în Statele Unite. Internațional, a trecut recent pragul miliardului de dolari și are astfel o cifră a încasărilor mai mare decât cea a lui Captain America: Civil War.

Unul din motivele pentru care Black Panther a atins această sumă – pe lângă succesul uriaș la public și critică – este lipsa unui competitor pe măsură în topul încasărilor. Niciunul dintre filmele lansate în ultimele săptămâni nu s-a dovedit a fi o amenințare pentru locul întâi.

După ce A Wrinkle in Time s-a lansat, week-end-ul trecut (cu 33,1 milioane de dolari, față de cele 40,8 milioane încasate atunci de Black Panther), și a intrat pe locul doi în top, atenția a fost îndreptată către noul film Tomb Raider. Nici Lara Croft nu a putut să îl învingă la box office pe T’Challa, căci a reușit să obțină la debutul din acest sfârșit de săptămână doar 23,5 milioane de dolari încasări.

Exploreaza subiecte similare:

Black Panther, A Wrinkle in Time , Tomb Raider

Alte știri din cinema

Guardians of the Galaxy 3 a rămas fără regizor după dezvăluirea unor mesaje ofensatoare

James Gunn, care a stat la cârma primelor două filme din serie, a fost concediat de studiourile Disney

Poster plin de cranii pentru noul film Predator

Alături de noul poster (vezi galeria foto) a fost lansată şi o imagine clară cu teribilul extraterestru în nava ce îl transportă către Terra

Megaproducţia Netflix regizată de Michael Bay şi-a ales distribuţia

Starul peliculei - cea mai scumpă de până acum dintre producţiile companiei - este Ryan Reynolds (Deadpool)

Once Upon a Time in Hollywood, al lui Tarantino, se va lansa mai repede

Data anterioară marca aniversarea a 50 de ani de la uciderea actriţei Sharon Tate de către clanul Manson

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 19 martie 2018 19:50
Cristina,te rog enorm sa nu mai postezi articole despre box office,pe langa faptul ca esti paralela, nu faci nici un fel de cercetare.
Avatar a stat 7 saptamani pe locul 1 ,cand spui ca egaleaza inseamna ca si Avatar a stat tot 5 saptamani.Nu sunt singurele filme care au petrecut cel putin 5 saptamani in fruntea box office-ului ever,au fost si altele,Avatar este doar ultimul film care a reusit aceasta performanta.
Nu stiu cum dupa atata timp in care si eu dar si alte persoane,ti-am atras atentia in legatura cu erorile facute, tu ai acelasi dezinteres si in continuare publici numai tampenii

boghiu_andrei pe 19 martie 2018 21:02
Avatar ramane Avatar

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells