Black Panther egalează recordul lui Avatar. Este de cinci săptămâni pe primul loc în box office-ul nord-american

de Cristina Grigore în 19 Mar 2018
Nici Lara Croft nu a putut să îl învingă la box office pe T’Challa

Pelicula Black Panther se află de cinci săptămâni consecutive în fruntea box office-ului nord-american, un record atins până acum numai de hit-ul lui James Cameron, Avatar.

Potrivit BoxOfficeMojo.com, producția a obținut, în acest sfârșit de săptămână, 27 milioane de dolari și a ajuns la un total de 605 milioane numai în Statele Unite. Internațional, a trecut recent pragul miliardului de dolari și are astfel o cifră a încasărilor mai mare decât cea a lui Captain America: Civil War.

Unul din motivele pentru care Black Panther a atins această sumă – pe lângă succesul uriaș la public și critică – este lipsa unui competitor pe măsură în topul încasărilor. Niciunul dintre filmele lansate în ultimele săptămâni nu s-a dovedit a fi o amenințare pentru locul întâi.

După ce A Wrinkle in Time s-a lansat, week-end-ul trecut (cu 33,1 milioane de dolari, față de cele 40,8 milioane încasate atunci de Black Panther), și a intrat pe locul doi în top, atenția a fost îndreptată către noul film Tomb Raider. Nici Lara Croft nu a putut să îl învingă la box office pe T’Challa, căci a reușit să obțină la debutul din acest sfârșit de săptămână doar 23,5 milioane de dolari încasări.

Exploreaza subiecte similare:

Black Panther, A Wrinkle in Time , Tomb Raider

Alte știri din cinema

Glass: dansul superputerilor şi al aşteptărilor

Este noul film al lui M. Night Shyamalan o dezamăgire?

În culisele comediei Faci sau taci: 20 de episoade de making-of

Distribuţia comediei „Faci sau Taci” poate fi observată într-un cadru diferit de cel în care publicul are ocazia să îi urmărească de obicei pe Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Monica Bârlădeanu etc

Filmările la Black Widow vor începe în luna februarie

Scarlett Johansson reia partitura supereroinei într-un film de sine stătător

Oscar 2019 – Netflix a primit mai multe nominalizări decât în toţi anii de până acum

Compania de streaming face istorie cu 15 nominalizări primite

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 19 martie 2018 19:50
Cristina,te rog enorm sa nu mai postezi articole despre box office,pe langa faptul ca esti paralela, nu faci nici un fel de cercetare.
Avatar a stat 7 saptamani pe locul 1 ,cand spui ca egaleaza inseamna ca si Avatar a stat tot 5 saptamani.Nu sunt singurele filme care au petrecut cel putin 5 saptamani in fruntea box office-ului ever,au fost si altele,Avatar este doar ultimul film care a reusit aceasta performanta.
Nu stiu cum dupa atata timp in care si eu dar si alte persoane,ti-am atras atentia in legatura cu erorile facute, tu ai acelasi dezinteres si in continuare publici numai tampenii

boghiu_andrei pe 19 martie 2018 21:02
Avatar ramane Avatar

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells