Aventuri fără pereche, din 27 aprilie pe marile noastre ecrane

de Cinemagia în 26 Feb 2018
Animația va rula în 35 de cinematografe din 10 orașe ale țarii, distribuit de Freealize

Animația Aventuri fără pereche, în regia Galinei Miklínová, va intra pe marile noastre ecrane vineri, 27 aprilie.

Mâncăcioșii de șosete sunt creaturi pe care oamenii nu le pot vedea, responsabile pentru dispariția șosetelor pe care nu le mai găsim. Ei mănâncă doar câte o șosetă, lăsând perechile... desperecheate. Și nu se ating niciodată de șosetele de bebeluș Aventuri fără pereche este povestea acestor creaturi simpatice, prinse într-o aventură cu gangsteri și răfuieli între două clanuri de mâncători de șosete, unde prăpastia dintre generații și seturi diferite de valori dau contur poveștii. Viața Mâncăcioși lor de șosete este o aventură continuă. Îți trebuie curaj să găsești o familie cu multe șosete, să o protejezi și să înveți să trăiești cu oameni prin preajmă. Iar eroii noștri nu duc lipsă de curaj!

„Aventuri fără pereche este un film emoționant pentru copii cu vârste între 5 și 13 ani, cu un mesaj pozitiv și aspirațional. Curajul, îndrăzneala, dorința de a cuceri lumea sunt motoarele unei aventuri autentice la capătul căreia eroii vor descoperi prietenia adevărată. Prietenii îți spun că e ok să fii diferit, că visurile sunt cele mai importante in viață, că nu ești niciodată singur, că merită să lupți pentru lucrurile în care crezi și că nu contează dacă ești mic, poți face tot ce îți propui”, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Exploreaza subiecte similare:

Aventuri fără pereche

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells