Avengers 4 este ultimul film în care Chris Evans apare în rolul lui Captain America

de Cristina Grigore în 5 Oct 2018
Starul și-a luat rămas-bun de la supereroul Marvel pe care l-a jucat vreme de opt ani

Moment emoționant pentru fanii lui Captain America, dar și pentru interpretul acestuia, actorul Chris Evans. Starul a postat joi pe contul de Instagram un mesaj prin care mulțumește publicului și tuturor celor implicați în producțiile Marvel în care a apărut personajul său.

„Am încheiat în mod oficial filmările la Avengers 4. A spune că a fost o zi plină de emoţie este prea puţin. A fost o onoare pentru mine să interpretez acest rol vreme de opt ani. Mulţumesc publicului, celor din faţa şi celor din spatele camerei pentru amintiri! Vă sunt recunoscător pe vecie!”, a notat Evans.

Mesajul de rămas-bun al actorului este mai degrabă o confirmare decât un anunţ – pe lângă faptul că Avengers 4 este ultimul film din contractul încheiat cu Marvel, Evans a admis la începutul anului faptul că are de gând să lase deoparte costumul de supererou înainte ca publicul să se plictisească să îl vadă în această ipostază. Fanii Marvel presupun însă că retragerea sa ar avea de-a face şi cu posibilul sacrificiu al lui Captain America în încercarea de a-şi proteja colegii din echipa Răzbunătorilor de atacul lui Thanos.

Actorul şi-a asigurat deja următorul proiect major. Va fi protagonistul şi producătorul executiv al serialului-dramă al Apple, Defending Jacob, ce spune povestea unui tată al cărui fiu adolescent este acuzat de o crimă sinistră.

Exploreaza subiecte similare:

Chris Evans, Avengers: Infinity War - Part II

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 5 octombrie 2018 08:15
Ca in multe altele, pentru revigorarea si succesul unei productii este necesara din cand in cand si o schimbare astfel incat, multumim actorului Chris Evans si un nou inceput pentru fiecare...!
mihnea_aspru95 pe 5 octombrie 2018 15:11
O să-mi pare rău mai mult pt. RDJ, că el mereu a fost în centrul acțiunii, a și început totul acum 10 ani.
O să fie un final EPiC, mulți vor muri de tot și ceilalți noi vor continua Faza 4 din MCU.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells