Așa ar putea arăta Andy Serkis în rolul Pinguinului, în noul film DC Batman

de Gloria Sauciuc în 2 Iun 2018
The Batman are regia semnată de către Matt Reeves, care a mai lucrat cu Serkis la trilogia Planetei Maimuţelor

Săptămâna aceasta, fanii benzilor desenate s-au lansat în discuții aprinse atunci când a apărut online un zvon conform căruia Penguin urma să fie eroul negativ al unui nou film DC, fie Batman fie Birds of Prey.

Mai mult, identitatea actorului care urma să-l joace pe villain era un aspect controversat, ţinând cont că nume precum Josh Gad şi Nick Frost erau în cărţi de ceva vreme. Totuşi, ipoteza lansată de un artist grafic, susținută și de o imagine creată pe calculator și publicată de http://comicbook.com, pare cea mai veridică dintre toate: Andy Serkis ar fi o opţiune excelentă pentru Penguin, iar grafica o dovedeşte.

Graficianul  cu nickname BossLogic a dat o turnură inedită clasicului personaj, iar imaginea arată destul de înspăimântător. Cu monoclu, joben şi cu un nas lung, Penguin arată credibil, dar şi înspăimântător: acest aer rău-prevestitor ar putea fi garantat doar de Andy Serkis. În postarea de pe Twitter, Boss Logic susţine şi de ce Serkis ar putea fi o opţiune reală - The Batman are regia semnată de către Matt Reeves, care a mai lucrat cu Serkis la trilogia Planetei Maimuţelor. Sarkis relata că, dacă i se oferă oportunitatea de a lucra cu Reeves în Batman, nu ar avea nicio ezitare. În plus, Serkis are un palmares de eroi negativi de benzi desenate, după ce tocmai a terminat o serie de două filme MCU, unde a jucat rolul adversarului lui Black Panther, anume Ulysses Klaw. Rolul lui Penguin ar însemna şi protetică, însă Serkis nu este străin de asta. Actorul este cunoscut pentru rolul din seriile Planeta Maimuţelor, Stăpânul Inelelor şi Războiul Stelelor, unde a jucat ca actor în motion-capture.

Va fi oare Andy Serkis o alegere bună pentru infamul Penguin? Ce alt actor s-ar descurca memorabil în rol?

Exploreaza subiecte similare:

Andy Serkis

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
GallaxyCreator pe 2 iunie 2018 13:17
Parca era o intelegere intre Marvel si DC sa nu isi imprumute actorii unii de la altii.
cavallioty pe 2 iunie 2018 13:37
personajul lui a murit in filmele Marvel.....
kamikaze1996 pe 2 iunie 2018 13:36
Serios? Atunci ce putem sa spunem despre Ryan Ryenolds sau Josh Brolin. Amandoi au jucat in filmele DC iar acum sunt la Marvel
SSorinS pe 2 iunie 2018 16:12
Tommy Lee Jones,Chris Evans. Idris Elba, Zoe Saldana, Natalie Portman, Hugo Weaving, Michael Fassbender si cu putin exces de zel Halle Berry si Michael Keaton.
boghiu_andrei pe 2 iunie 2018 19:50
La cum merge DC in acest moment..pot sa bage si un pinguin adevarat ca tot ala e rezultatul..din pacate.
spartacus pe 3 iunie 2018 11:25
Cu un scenariu bun, ”dark” - în acest caz, filmul ar putea fi un succes. Andy Serkis și-a dovedit talentul în a interpreta intens personaje și este un salt enorm având în vedere de unde a plecat, adică ”de jos” de tot. Părerea mea.
Dimz pe 3 iunie 2018 15:28
Degeaba. Tot Pinguinul interpretat de DeVito va ramane cel mai grotesc.
KingofCamelot pe 3 iunie 2018 23:54
mai bine lasa seria Batman pe mana regizorului Christopher Nolan singurele filme cu Batman intradevar de succes si ce personaje memorabile cu Joker (Heath Ledger) si Bane (Tom Hardy)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells