Armie Hammer şi Alexander Skarsgård sunt vizaţi pentru rolul central din The Invisible Man

de Cristina Grigore în 12 Mar 2019
În reboot-ul Universal a fost deja distribuită actriţa Elisabeth Moss (Mad Man, The Handmaid's Tale)

Universal Pictures vrea să readucă pe marele ecran monştrii clasici din producţiile sale şi va da startul acestei serii de filme cu The Invisible Man, aflat acum în pregătire, pentru care distribuţia este pe cale de a fi finalizată.

După ce săptămâna trecută se zvonea că Armie Hammer (Man From U.N.C.L.E.) se află în atenţia producătorilor pentru rolul central, iată că ştirea este relansată de publicaţiile de profil. Intră însă în cursă şi Alexander Skarsgard (Tarzan), notează screenrant.com.

Cei doi sunt vizaţi pentru rolul lui Adrian Griffin, descris ca „un miliardar sociopat, care şi-a obţinut averea realizând un costum invizibil pentru Departamentul Apărării”. Actriţa Elisabeth Moss (Mad Man, The Handmaid's Tale) a fost distribuită deja în film. Ea va juca un personaj numit Cecilia Kass.

Filmul este un reboot al horror-ului clasic, cu acelaşi nume, din 1933. Povestea, inspirată din romanul lui H.G. Wells din 1897, îl are în centru pe doctorul Griffin, un chimist care descoperă serul invizibilităţii şi, în lipsa unei soluţii prin care să redevină vizibil, decide să-şi folosească abilitatea pentru a controla lumea.

Iniţial, rolul central i-a fost oferit lui Johnny Depp, care a renunţat însă la poiect. Scenariul este imaginat de Leigh Whannell (filmele Saw, Insidious). Producţia filmului va începe în luna mai.

Exploreaza subiecte similare:

Leigh Whannell, Alexander Skarsgård, Armie Hammer, Elisabeth Moss

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 13 martie 2019 01:26
Startul parca a fost cu The Mummy...Sau ala a fost un demo? :))
spartacus pe 13 martie 2019 12:38
După eșecul la încasări al ”The Mummy” (2017) cu Tom Cruise, parcă Studiourile Universal anunțaseră că pun pe ”hold-on” seria de monştri clasici. Mie, unul, mi-a plăcut ”Mumia” lui Cruise și sper ca Universal să continue planul inițial anunțat. ”Omul Invizibil” pare să confirme asta și sper să o țină astfel cu toți monștrii lor deoarece fiecare personaj are istoria lui, nu pot fi toți puți pe același piedestal. Deci, eu unul abia aștept ”Omul Invizibil”, indiferent cine va fi in rolul principal.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells