Anya Taylor-Joy va fi noua Furiosa într-un spin-off Mad Max

de Gloria Sauciuc în 30 Mar 2020
Charlize Theron își transforma personajul Furiosa în singura punte de legătură dintre spectator și acel univers distopic, tarat, postapocaliptic din Drumul furiei

După Mad Max: Fury Road (2015), remake cu Tom Hardy și Charlize Theron, regizorul George Miller o are în vedere pe actrița Anya Taylor-Joy pentru un spin-off Furiosa, scrie EmpireOnline. Asta pentru că a dezvoltat câteva idei pentru un nou film Mad Max, unul care să o aibă în centru pe eroina lui Charlizze Theron, Furiosa. Simultan, George Miller lucrează la Three Thousand Years Of Longing, cu Idris Elba și Tilda Swinton capete de afiș. Ambele proiecte vor rămâne în așteptare o perioada nedeterminată, până se stopează epidemia de coronavirus. Mai ales programul lui Idris Elba este dat peste cap de contractarea virusului și carantină la domiciliu. Îi dorim recuperare grabnică.

Anya Taylor-Joy (23 de ani) are origini mixte - mama ei este afro-spaniolă-engleză, fotograf și designer de interior, iar tatăl ei este scoțian-argentinian. Ea și-a trăit întreaga viață între Argentina și Anglia. Performanța ei din The VVitch: A New-England Folktale (2015) i-a adus recenzii pozitive la Festivalul Sundance. Apoi a jucat personajul principal din thrillerul Morgan (2016), în regia lui Luke Scott. În 2017, ea a jucat în filmul  lui M. Night Shyamalan Split. A fost beneficiara Trofeului Chopard al Festivalului de Film de la Cannes și a fost nominalizată la BAFTA Rising Star Award. Este Casey Cooke în filmul Glass al lui M. Night Shyamalan, rol reluat din filmul Split. Anul acesta a fost Emma din filmul omonim.

Mad Max: Fury Road era plasat in anul 45 de la sfârşitul lumii. Nu mai există lege, nu mai există energie electrică, apă potabilă, şi nici milă. În Mad Max: Fury Road, civilizaţia nu mai e decât o amintire, şi doar pentru câţiva. De cele mai dezvoltate ţări s-a ales praful, oraşele din zonele de coastă au fost distruse, şi în lupta pentru apă şi petrol aerul însuşi a devenit otrăvitor. Ceea ce a mai rămas din omenire hoinăreşte prin Wasteland/Pustiu, în triburi sălbatice care încearcă să supravieţuiască la poalele Citadelei, o fortăreaţă dintr-un sistem de peşteri în care mai există singura sursă de apă potabilă pe o rază de kilometri. Având controlul asupra acestor resurse esenţiale, Citadela şi aliaţii săi, Gas Town şi Bullet Farm, controlează Pustiul... In universul aceSTA distopic personajul Furiosei este unul care nu și-a pierdut umanitatea. Charlize Theron își transforma personajul în poate singura punte de legătură dintre spectator și acel univers distopic, tarat, postapocaliptic. Furiosa e la fel de puternică precum orice bărbat, dar păstrează și trăirile care ne fac pe noi ca spectator să credem că acea lume nu e pe veci condamnată, că mai există speranță. Max, pe de altă parte, are o replică despre greșeala de a spera.

Exploreaza subiecte similare:

Mad Max: Fury Road, Charlize Theron, Anya Taylor-Joy, Split, Glass , Emma.

Alte știri din cinema

Munch: Dragoste, fantome și vampiri nobili - Un portret autentic al unui artist complex

O privire detaliată asupra vieții și operei artistului norvegian Edvard Munch.

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Theodor2011 pe 25 august 2020 19:11
O ador pe aceasta actrita... O ADOR!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells