Glass

(2019)

Domnul Glass

Poster Glass Postere Glass

Sinopsis Glass

Mai mult
Glass RO SUB 2

Din „Indestructibilul” (“Unbreakable”), revin Bruce Willis, în rolul lui David Dunn și Samuel L. Jackson, în rolul lui Elijah Price, cunoscut și sub pseudonimul de Domnul Glass (sticlă). Lor li se alătură, din “Split”, James Mcavoy, reluând rolul lui Kevin Wendell Crumb și a multiplelor personalități care se ascund în interiorul său, precum și Anya Taylor-Joy, în rolul lui Casey Cooke, singura captivă ce a supraviețuit unei întâlniri cu Bestia (The Beast).

Continuând de unde a rămas…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Sarah Paulson Sarah Paulson dr. Ellie Staple Bruce Willis Bruce Willis David Dunn Anya Taylor-Joy Anya Taylor-Joy Casey Cooke
James McAvoy James McAvoy Kevin Wendell Crumb / The Beast / Patricia / Dennis / Hedwig / Barry / Jade / Orwell / Heinrich / Norma Samuel L. Jackson Samuel L. Jackson Elijah Price / dl. Glass Spencer Treat Clark Spencer Treat Clark Joseph Dunn
Luke Kirby Luke Kirby Pierce Shayna Ryan Shayna Ryan John Mitchell John Mitchell
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Glass (Cristal)

Produs de

Universal Pictures

Distribuitorul international

Universal Pictures

Distribuit in Romania de

Forum Film România

Țara

SUA

Box office Glass

Weekend premieră (14.01.2019)
  • Loc 1
  • Spectatori 1
  • Încasări (RON) 879.609,00
Total
  • Spectatori 10
  • Încasări (RON) 2.805.210,00
  • Încasări (USD) 673.514,17

Părerea criticului

StefanDo pe 23 Ianuarie 2019 15:43
Pe vremea când filmele cu supereroi erau mult mai rare, M. Night Shyamalan lansa Unbreakable/Indestructibilul, care a devenit repede atât un film de referinţă al genului, cât şi un comentariu relevant pe seama clişeelor acestuia. 19 ani mai târziu, îl revedem pe Bruce Willis în rolul lui David Dunn, după ce l-am reîntâlnit într-un scurt cameo din Split. Iată mai jos ce ţi-ar putea plăcea la acest film ce completează trilogia Eastrail 177 (după numele trenului implicat în devastatorul accident din Unbreakable).

Trebuie spus de la început că filmul îşi frustrează spectatorii, dar în acelaşi timp continuă interesant comentariul pe seama echilibrului dintre bine şi rău început în Unbreakable, în care îi descopeream pe David Dunn şi Elijah Prince (Samuel L. Jackson) în poziţii opuse pe o orizontală atât a facerii de bine şi a scrupulelor,… citeşte

1 11
gentiana pe 5 februarie 2019 15:39
Mi-a placut Split si vreau sa vad Glass. Al saselea simt mi-a placut cel mai mult. Mi-a placut Unbreakable... Semne a fost ok...Satul cam naspa...Lady in the Water nu l-am vazut si nici nu vreau...The Last Airbender mi-a placut si tot asteptam continuarea...After Earth e pe Netflix, vreau sa ma uit la el...The Happing l-am vazut, dar nu-l mai tin minte...

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mihnea_aspru95 pe 20 Februarie 2019 23:20
You simply can't Split Unbreakable Glass!
Let the games begin, like the old man said - https://goo.gl/images/TBFPXM

Pot să zic (după ce l-am văzut de 2 ori la cinema) că nu e atât de boring cum au spus criticii (treaba lor, părerea lor), mai deloc (decât puțin când sunt la spitalul de nebuni, unele momente extinse mai degeaba...dar oleacă, nu prea le-am simțit, oricum. Mijlocul a fost mai pe "minus"). Nu e un film cu acțiune, dar te ține bine atașat de ecran, chiar ești curios cum va fi deznodământul. Acțiunea e ceva mai la început și la final (ce final, băga-mi-aș picioarele, am dat și câteva lacrimi, m-a emoționat un pic :\ :| )

- nu e dezamăgitor, dacă mergi cu low-expectations (adică cu acest scor groaznic de prost pe care l-a primit, nu știu ce mai vor criticii...să facă ei filmul, dacă pot. Că nu e sub nicio formă de acel scor slab, dar în fine).
Dacă ai… citeşte

9 4
JuanRuben pe 22 August 2018 23:47
ATENTIE PUTINEL SPOILER
Sincer asteptam cu nerabdare sa vad unde va duce acest deznodamant.
Povestea filmului e atat de buna incat pe alocuri crezi ca ei nu au defapt superputeri insa adevarul iese la iveala la sfarsit si veti intelege defapt ce se intampla. SINGURUL SPOILER e acesta ... Marea parte din final are o incarcatura de imagini cu care nu o sa fi de acord si o sa iti para rau sau poate o sa te enervezi cum eu am patit, insa exista un lucru bestial pe care nimeni nu il anticipiaza la sfarsit , intre-adevar Mr. Glass avea o inteligenta aparte ... Filmul e bun , povestea e foarte buna si plina de mister pana la sfarsit ! DOAR spre sfarsit VETI intelege cum apare BESTIA , doar la sfasit veti intelege cine sunt ei ( cei trei )
Nota 7

8 5
alex495 pe 19 Ianuarie 2019 08:39
Normal ca i intortocheat cand nu vezi primele 2 filme... e foarte tare, recunosc cam aproape jumate de film e tras muuult de timp, puteau sa bage mai multe secvente din celalalte filme habar n am, dar sa lasi asa pur dialog, mai ales la scena cand ii interogheaza psihiatra
6 1
preda_diana pe 10 februarie 2019 23:13
alex495, fi bun te rog si spune-mi si mie care este primul film. Pe al doilea l-am vazut si mi-a placut, insa nu il stiu pe primul. Se prea poate sa-l fi vazut si pe acela, dar clar nu imi amintesc. Multumesc !
HappyGamerGP pe 10 aprilie 2019 14:50
Nu sunt alex495, insa iti pot raspunde. Primul film se numeste Unbreakable.
cezar_dumitru pe 20 Ianuarie 2019 20:53
NU VA PIERDETI BANII SI TIMPUL
Un film care incepe promitator si devine o mizerie. am fost la cinema si am facut cea mai mare prostie...pacat de actori
6 10
AeroX pe 25 Ianuarie 2019 15:49
Ce aveti bre?
Ca si la Fantastic Beasts 2 mi se pare ca si la acest film lumea o ia razna si se scalda intr-o superficialitate si puturosenie de zile mari. Si cand zic lumea ma refer mai mult la critici, bine, nu la Stefan Dobroiu, el e departe de asa ceva la cum o da in bara atat de frecvent.

L-am vazut aseara, nu stiu daca are vreo influenta mai pozitiva ca l-am vazut la VIP si poate am avut o stare de dispozitie mai buna, dar mie chiar mi s-a parut foarte bun. Film de cel putin nota 7.

Acting superb, muzica intensa, atmosfera...pur si simplu mi-a placut sa intru in film.
Parca la un moment dat imi venea sa le zic de vreo alta serie de benzi desenate. "Ba, Glass, nu e asa! La final moare maica-ta!" :D
Mi s-a parut putin amuzant, desi mai mult s-a vrut serios. Bine, unora tot li s-a parut ridicola fiara interpretata de McAvoy (super tare), dar nah, nu e film… citeşte

5 1
nico_nicolle pe 19 Ianuarie 2019 22:36
Un film psihologic bun cu actori minunați. După mine asemănător unei piese de teatru văzută" Zbor deasupra unui cuib de cuci" varianta americană.
5 1
savudragos pe 26 ianuarie 2019 15:30
Intradevar, subscriu la parerea ta.
minea_elena pe 19 Ianuarie 2019 20:06
Filmul este foarte bun doar daca ai vazut si partea trecuta.altfel ti se pare incurcat si nu intelegi nimic
5 1
mihnea_aspru95 pe 20 ianuarie 2019 23:27
indeed.
Emanuel-0268 pe 19 Ianuarie 2019 14:07
Foarte bun filmul!
Un film extraordinar de bun!
Actorii joaca foarte bine iar povestea este unica.
Un film ideal pentru cei pasionati de psihologie.
L-am vazut ieri la cinema...am fost surprins de la inceput pana la sfarsitul filmului. Vreau sa il mai vizionez odata acasa :D

5 1
Emanuel-0268 pe 19 ianuarie 2019 14:10
As adauga Ps: Multi nu au inteles povestea, mesajul filmului, iar din acest motiv pentru ei nu va avea nici un sens. Nu e un film pentru oricine
user-5c439b5067de6 pe 19 Ianuarie 2019 23:51
Primele doua părținale trilogiei au fost f bune! Glass a fost la fel de bun pana în ultimele 20 - 25 de minute, când regizorul a decis sa strice toată magia acestei trilogii! Păcat ca a ales un astfel de final care îți lasă un gust amar referitor la restul povestii!
4 1
user-5ae43a25b6594 pe 20 Ianuarie 2019 09:09
Good, good, good....nu la fel de bun ca primele 2, dar mesajul pe care îl transmite in final e unul puternic, bun venit in mintea unui regizor!!
3 0
FunnyX pe 21 Ianuarie 2019 01:59
Cred ca e cel mai greu comentariu....Nici nu stiu cu ce sa incep....Filmul este unul in principal psihologic, multe chestii sunt greu spre imposibil de anticipat; finalul a fost cel asteptat (de catre mine).
Nu e un film "ca celelalte", te solicita!

3 1
mihnea_aspru95 pe 21 ianuarie 2019 13:05
te cred că l-ai așteptat (finalul), fiind un final total al "seriei", ce-a vrut să fie ea. Americano-indianul știe mai bine decât noi ce-au fost aceste filme pentru el (fun-fact: și-mi place că de fiecare dată omul apare într-un cameo; în filmele lui. Cum a fost Stan Lee pentru Marvel, ca o comparație). A fost un final de efect, ultimele 25-30 de minute gustând-le cel mai mult (io), în pofida multor critici aduse că filmul se strică la final (nu cred deloc asta frate, dar e și o chestie de percepție, fiecare om interpretează diferit, nimic e la fel 100%, aspecte și aspecte, situații și situații, trăiri și trăiri). Așa cred și eu, zici bine (dp părerea mea), te solicită destul de bine, e un film psihologic bun buun. Nu e mind-fuck, dar puțin mind-blown a putut să fie (în 2 monente): mind-fuck fiind Inception, Shutter Island etc.
FunnyX pe 21 ianuarie 2019 23:38
Shutter Island e the best of the best. Si acolo nu am anticipat finalul. Am ramas masca la final! Ceva gen: wow! pe bune? In aceeasi categorie, dar la un nivel ceva mai mic este si Eliza Graves/ Stonehearts Asylum (2014).
savudragos pe 22 Ianuarie 2019 23:35
Un film foarte bun. L-am vazut la cinema si am fost impresionat de actori. McAvoy, Williams, Jackson si chiar si restul joaca magistral.
3 3
ion_bogdanel_alexandru pe 24 Ianuarie 2019 18:32
Oficial cel mai prist film ever. Mai bina ma uit la frumoasa si bestia.
3 5
crisalisa pe 9 februarie 2019 19:43
uita-te si la PowerPuff Girls... poate vei intelege ceva, asta nu-i de tine.
White.Lily pe 17 Ianuarie 2019 17:03
Mie una mi-a placut foarte mult filmul.
Mi-a placut modul in care au fost reunite cele trei povesti, mesajul filmului si bineinteles, interpretarea lui James Mc Avoy si Bruce Willis.
Desigur, filmul a avut si ceva scapari...de ex cum se plimbau personajele prin acel sanatoriu....si cum doar 2 infirmieri erau mereu acolo....dar in fine....mici detalii :))
In orice caz, este un film care mai mult merge pe latura psihologica. Prin urmare cred ca mai degraba ar fi apreciat de fanii filmelor psihologice decat fanii filmelor cu supereroi.
Iar mesajul filmului...atat de tipic americanesc. Crede in tine si poti fi capabil de orice.

2 1
crisalisa pe 09 Februarie 2019 19:51
După urmărirea lui Kevin Wendell Crumb și a identităților multiple care se află în interiorul acestuia. David Dunn se găsește blocat într-un spital de psihiatrie alături de archenemy, Elijah Price și trebuie să se lupte cu un psihiatru care să demonstreze că trio-ul nu posedă de fapt abilități supraumane
2 2

Spune-ţi părerea despre Glass

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Glass
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells