Debut slab la box office pentru The LEGO Movie 2: The Second Part

de Cristina Grigore în 11 Feb 2019
Filmul a obţinut încasări şi mai mici decât cele ale lui The LEGO Batman Movie

 Chiar dacă criticii de film au avut, în mare parte, cuvinte de laudă pentru a doua parte a lui The Lego Movie, producţia nu a impresionat deloc la debutul său în cinematografe. Potrivit BoxOfficeMojo.com, The Lego Movie 2: The Second Part a avut un debut sub aşteptări în Statele Unite, de numai 34,4 milioane de dolari. O diferenţă considerabilă faţă de The LEGO Movie, care a strâns în week-end-ul lansării 69 milioane dolari, şi faţă de The LEGO Batman Movie – 53 milioane.

Bugetul lui The Second Part a fost de 99 milioane dolari şi, chiar dacă acesta va fi depăşit prin încasările internaţionale, este foarte posibil ca, în consecinţă, Warner Bros. să îşi schimbe strategia în legătură cu dezvoltarea, pe mai departe, a universului cinematografic LEGO.

Nici noul film al lui Liam Neeson, Cold Pursuit, nu a avut un debut bun în box office-ul american, în parte şi din cauza scandalului iscat de o declaraţie a starului, acuzat de rasism. Cold Pursuit a intrat în top pe locul trei, după The LEGO Movie 2: The Second Part şi comedia romantică What Men Want (ce s-a lansat cu 19 milioane de dolari). Topul cinci al clasamentului american este completat de The Upside (7,2 milioane dolari) şi Glass (6,4 milioane dolari).

Exploreaza subiecte similare:

The Lego Movie 2: The Second Part, The Lego Movie, The Lego Batman Movie, Cold Pursuit, What Men Want, The Upside, Glass , Liam Neeson

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells