,,Annabelle 2” se joacă din nou cu mintea spectatorilor, din 18 august la cinema

de Cinemagia în 17 Aug 2017
La câţiva ani după tragica dispariţie a fetiţei lor, un păpuşar şi soţia sa primesc în casă un grup de orfane împreună cu o călugăriţă care le supraveghează

După succesul din 2014, Annabelle vine din nou pe marile ecrane, iar de data aceasta va prezenta publicului chiar începutul poveştii diabolicei păpuși, de la prima ei casă din camera unei fetițe, la prima sa posedare, numai în filmul care va avea premiera din 18 august în toate cinematografele din România.

La câţiva ani după tragica dispariţie a fetiţei lor, un păpuşar şi soţia sa primesc în casă un grup de orfane împreună cu o călugăriţă care le supraveghează. Curând însă fetele devin ţinta infamei păpuşi posedate, Annabelle şi teroarea se dezlănţuie.

Sandberg a regizat filmul după scenariul lui Gary Dauberman, care a scris și „Annabelle”. În film joacă și Stephanie Sigman („Spectre”), Talitha Bateman („Al 5-lea val” și viitorul film „Geostorm”), Lulu Wilson („Ouija”, “…și ne izbăvește de Cel Rău…”), Philippa Coulthard („Filosofii”), Grace Fulton („Badland”), Lou Lou Safran („Alegerea”), Samara Lee („Foxcatcher,” „Ultimul vânător de vrăjitoare”) și Tayler Buck în filmul ei de debut, cu Anthony LaPaglia (serialul “Dispăruți fără urmă”) și Miranda Otto („Homeland: Rețeaua terorii”, Trilogia „Stăpânul inelelor”).

Producătorii executivi ai filmului ,,Annabelle 2” au fost Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter și Hans Ritter.

Echipa care a colaborat cu Sandberg din spatele culiselor a fost compusă din cei care au lucrat la filmul „Nu stinge lumina”, designerul de producție Jennifer Spence, editorul Michel Allerand, compozitorul Benjamin Wallfisch, împreună cu directorul de imagine Maxime Alexandre („De cealaltă parte”) și designerul de costume Leah Butler („Activitate paranormală 3 & 4”).

New Line Cinema prezintă, o producție Atomic Monster/Safran Company, „Annabelle 2”. Filmul va fi distribuit de Warner Bros. Pictures, aparținând de Warner Bros. Entertainment Company.

Exploreaza subiecte similare:

Annabelle: Creation

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells