Animaţia „Aventurile lui Smallfoot” debutează pe primul loc în box office-ul românesc

de Cinemagia în 30 Oct 2018
Povestea începe atunci când un tânăr yeti găseşte ceva ce nimeni din specia lui nu credea că există, adică… un om

O poveste animată destinată tuturor vârstelor, „Aventurile lui Smallfoot” este producţia Warner Bros. Pictures care a dominat box office-ul românesc de weekend după ce a obţinut încasări în valoare de 843.915 lei şi a fost vizionată de 42.222 de spectatori în primele sale zile pe marile ecrane.

Versiunea în limba română a animaţiei „Aventurile lui Smallfoot” se bucură şi de o distribuţie celebră, printre vedetele care şi-au împrumutat vocile adorabilelor personaje principale numărându-se Smiley şi Pavel Bartoş.

„Aventurile lui Smallfoot” rescrie un mit cunoscut, atunci când un tânăr yeti găseşte ceva ce nimeni din specia lui nu credea că există,  adică… un om. Vestea acestei dovezi clare seamănă panică în întreaga comunitate de yeti care încep să se întrebe oare ce altceva mai există dincolo de hotarele satului lor înzăpezit. Curiozitatea îi va conduce spre mari descoperiri, noi prietenii şi dovezi de curaj.

În regia lui Karey Kirkpatrick, ,„Aventurile lui Smallfoot”, după un scenariu scrie tot de  Kirkpatrick alături de Clare Sera, adaptat pentru cinema de John Requa, Glenn Ficarra şi Kirkpatrick, având la bază cartea Yeti Tracks, de Sergio Pablos. 

Filmul de animaţie este produs de către Bonne Radford (“Curious George”), Glenn Ficarra (“Storks,” “This is Us,”) şi John Requa (“Storks,” “This is Us”).  Producători executivi sunt Nicholas Stoller, Phil Lord, Christopher Miller, Jared Stern, Karey Kirkpatrick, Sergio Pablos, Courtenay Valenti şi Allison Abbate. Din echipa creative fac parte şi Peter Ettinger, precum şi Heitor Pereira.

O producţie Warner Bros. Pictures şi Warner Animation Group, împreună cu Zaftig Films, animaţia „Aventurile lui Smallfoot” a avut premiera în cinematografele din ţară pe 26 octombrie.

 

 

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Smallfoot

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 31 octombrie 2018 12:24
Aparut in forta, filmul de animatie "Aventurile lui Smallfoot" are un debut stralucit pe piata cinematografica romaneasca, iar publicul de orice varsta se ingramadeste sa-l vada...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells