Animal Kingdom, filmul lunii martie la CineŞoc

13 Mar 2015
Proiecţia filmului premiat la Sundance şi nominalizat la Oscar are loc miercuri, 18 martie

Miercuri, 18 martie, începând cu ora 19.00, Sala ARCUB se transformă din nou într-un spațiu de întâlnire al cinefililor, pentru cea de-a doua ediție a CineȘoc la ARCUB. Filmul lunii martie este Animal Kingdom (2010), în regia lui David Michôd, producție ce îi are în distribuție, printre alții, pe Guy Pearce, Joel Edgerton, Jacki Weaver și Ben Mendelsohn.

Filmul Animal Kingdom prezintă lumea interlopă a oraşului Melbourne, supranumit Împărăţia fiarelor, și relaţiile tot mai tensionate dintre infractorii periculoşi şi la fel de periculoşii poliţişti, care transformă orașul în Vestul Sălbatic. Producția a fost distinsă cu Marele Premiu al Juriului la Sundance 2010 și nominalizată la Oscar şi Globurile de Aur în 2011.

CineȘoc este noul eveniment marca ARCUB, care transformă lunar sala de spectacole din Batiște 14 într-o sală de proiecție cinematografică. Programul urmărește să devină o alternativă la filmul de mall și, în același timp, o completare a ofertei existente deja în sălile independente din Centrul Bucureștiului.

Selecția nu ține cont de vârsta filmelor propuse, ci mai ales de calitatea lor, iar toate vor avea în comun caracterul provocator al subiectelor abordate.

Filmele sunt proiectate în versiune originală, cu subtitrare în română.

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batişte nr. 14). Preţul unui bilet este de 10 lei.

Iată mai jos afişul evenimentului.

Exploreaza subiecte similare:

Animal Kingdom, David Michôd

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells