Angelina Jolie, primul gest „uman” după divorţ. L-a lăsat pe Brad Pitt să-şi vadă copiii, de Ziua Tatălui

de Gloria Sauciuc în 20 Iun 2017
De la anunțarea divorțului, cuplul s-a blocat într-o bătălie pentru custodia asupra celor șase copii
În aceste zile, Brad Pitt și Angelina Jolie sunt mult mai „By the Sea” decât „Domnul şi doamna Smith”. Adică nu mai conduc un război media unul împotriva celuilalt și se pare că au ajuns la o existență semi-melancolică, dar pașnică.

La luni bune după ce s-a ajuns la o înţelegere care acordă lui Jolie deplină custodie, iar lui Pitt „vizite terapeutice”, fostul cuplu de aur al Hollywood-ului încearcă acest „co-parenting”. Pitt s-a bucurat sâmbătă împreună cu câțiva dintre copiii săi de o întâlnire timpurie de Ziua Tatălui, potrivit People.

Copiii au fost aduşi la casa lui Pitt  din Los Angeles dimineața, înainte să se reîntoarcă mai târziu în aceaşi zi, la Jolie pentru un zbor spre Addis Abeba, Etiopia, locul de naștere al fiicei cuplului, Zahara, de 12 ani. Să-şi petreacă câteva ore cu copiii lui poate să nu pară prea mult, dar ținând cont de relația controversată a lui Pitt cu Jolie de când cuplul s-a separat în sepltembrie trecut, este ceva ce merită remarcat.

De la anunțarea divorțului, cuplul s-a blocat într-o bătălie pentru custodia asupra celor șase copii – Maddox – 15 ani, Pax – 13 ani, Zahara – 12 ani, Shiloh – 10 ani și gemeni Vivienne și Knox – 8 ani – pe fondul unor acuzații de abuz faţă de copii. Pitt a fost ulterior achitat de toate acuzațiile. Ei au ajuns la un punct de cotitură la sfârșitul anului trecut, acceptând să-și soluționeze problemele în afara instanțelor și să pună pe primul plan interesul superior al copiilor.

„Am fost într-adevăr criticat dur și înlănţuit de un sistem când a fost chemată Protecţia Copilului. Și după aceea, am reușit să lucrăm împreună, să rezolvăm problemele. Amândoi facem tot ce ne stă în putință”, a spus Pitt pentru revista GQ despre lupta pentru custodie.

„Am auzit un avocat spunând: „Nimeni nu câștigă în instanță – este doar o chestiune de cine se rănește mai rău”. Și petreci un an întreg concentrându-te pe construirea unui caz, pentru a-ţi demonstra punctul și de ce ai dreptate și ceilalţi greșesc, ceea ce este doar o investiție în ură otrăvitoare. Pur şi simplu refuz. Și, din fericire, partenera mea este de acord”.

Exploreaza subiecte similare:

Brad Pitt, Angelina Jolie, By the Sea, Mr. & Mrs. Smith

Alte știri din cinema

Coco, emoţionant până la lacrimi

Animaţia Pixar, ce se lansează astăzi în cinematografele noastre, este o aventură vibrantă, amuzantă, despre familie, unitate şi înţelegere

Comedia Mame bune şi nebune 2, o nouă perspectiva asupra Crăciunului

„Intenţia este aceea de a dărâma o parte din normele prin care ne torturăm spunându-ne că nu suntem mame suficient de bune”, spune producătoarea filmului

Policierul Les Petits Meurtres d’Agatha Christie, la TV5Monde

Noua serie va avea patru episoade și va fi difuzată în fiecare vineri, de la ora 22:00

S-a stins vulcanul Stela Popescu

A devenit o prezenţă indispensabilă în serile de voie-bună pe care ni le dăruia săptămânal televiziunea, strecurate abil şi curajos prin potopul de emisiuni „pe linie”, la începutul anilor 1970

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells