Angelina Jolie explică de ce și-a inclus fiica în distribuția lui Maleficent

de Cristina Grigore în 6 Mar 2014
Filmul intră pe marile ecrane de la noi din 30 mai

În noul film al Angelinei Jolie, o adaptare live-action inspirată din povestea Frumoasei din Pădurea Adormită, apare și una din fiicele actriței, Vivienne Jolie-Pitt, în vârstă de patru ani, în rolul tinerei prințese Aurora.

Într-un interviu acordat publicației Entertainment Weekly, Jolie a explicat de ce a ales-o pe Vivienne să facă parte din distribuție: ,,Ceilalți copii de 3-4 ani aleși să încerce acest rol nici măcar nu se apropiau de mine. Trebuia să fie un copil care mă plăcea și care nu se temea de coarnele mele, de ghearele și ochii mei. Așa că am ales-o pe Viv”.

Jolie a ținut să menționeze și faptul că a fost încântată să joace în Maleficent, ce prezintă povestea vrăjitoarei malefice din propriul său unghi de vedere, deși povestea este integrată celei originale.

,,Întrebarea de bază a fost ,cum putem face să avem un villain distractiv’? Dar și ,ce îi face pe oameni să devină răi, vicioși, agresivi și cruzi’? Ce s-a întâmplat de fapt cu Maleficent?”.

,,Este distractiv să auzi oamenii spunând că ești perfect pentru rolul unui mare villain”, a mai spus Jolie. Ea a adăugat și faptul că rolul său din film a schimbat opinia copiilor săi despre acest personaj negativ al Disney.

,,Am auzit-o pe Shiloh certându-se cu un alt copil, apărând-o pe Maleficent și strigându-i acestuia: ,Tu nu o înțelegi’”, a dezvăluit actrița.

Maleficent intră pe marile ecrane de la noi din 30 mai.

Exploreaza subiecte similare:

Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt, Maleficent, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
zeno.marin pe 6 martie 2014 15:33
Conform unei stiri din "Gazeta de Hollywood", Angelina Jolie explică de ce și-a inclus fiica în distribuția lui Maleficent. Intrebata fiind de jurnalisti, actrita a raspuns simplu: "Am urmat exemplul unor personalitati din Romania, precum Daciana Ponta sau Elena Basescu." De asemeni Anjolie a precizat cu fermitate:" nu pot fi acuzata de nepotism, deoarece e vorba de fiica si nu de nepoata mea".
Bagio pe 8 martie 2014 01:44
:))
Rippa pe 8 martie 2014 15:00
o porcarie de film
alex_il_fenomeno pe 22 octombrie 2016 14:44
Sau cu alte cuvinte, cum sa iti faci fiica celebra la doar cativa ani.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells