Amrit Kaur și Pauline Chalamet vorbesc despre The Sex Lives of College Girls, disponibil pe HBO Max

de Cinemagia în 2 Dec 2022
Al doilea sezon a debutat pe HBO în 17 noiembrie și se va încheia pe 15 decembrie

Amrit Kaur și Pauline Chalamet (Bela și Kimberly din The Sex Lives of College Girls): „serialul nostru este o reprezentare naturală a modului în care ar arăta un campus de colegiu în viața reală”

Amrit Kaur și Pauline Chalamet joacă în serialul exuberant The Sex Lives of College Girls rolurile studentelor Bela și Kimberly, care, alături de colegele lor de cameră - Leighton (Reneé Rapp), și Whitney (Alyah Chanelle Scott), se confruntă cu tot felul de provocări, locuind în căminul colegiului Essex din New England. Al doilea sezon al serialului imaginat de Mindy Kaling și Justin Noble, continuă povestea fetelor, după revenirea acestora din vacanța de toamnă; acum fetele au de înfruntat provocări aparte în următorul semestru, plin de oameni, cursuri și distracții noi, dar și de dificultăți.

Cel de-al doilea sezon al apreciatului serial de comedie Max Original The Sex Lives of College Girls a debutat pe HBO în 17 noiembrie și se va încheia pe 15 decembrie.

Amrit Kaur și Pauline Chalamet povestesc mai multe despre serial, umor și personaje, în interviul publicat în exclusivitate în România, cu sprijinul HBO.

Ce părere ați avut despre reacția spectatorilor la primul sezon?

AK: Dumnezeule, a fost minunat. M-am simțit binecuvântată pentru cronicile primite. Ce să mai spun? Sunt foarte fericită că spectatorii s-au îndrăgostit de serial și că au putut rezona cu personajele și că s-au simțit mai puternici datorită lor.

PC: Da, simt ceva foarte similar cu Amrit. M-am simțit norocoasă și binecuvântată să aduc la viață cuvintele lui Mindy Kaling și Justin Noble. Am depus atât de multă muncă și efort în proiectul ăsta. Creierele și corpurile atâtor oameni au fost implicate în producția acestui serial și atunci când a fost primit atât de bine, mă simt eu atât de bine. Și de asemenea a fost un moment de noroc, într-un fel, pentru că se lucrează din greu la atât de multe seriale și nu sunt primite în același fel. Așa că sunt încântată că primul sezon așa a fost perceput și că ne-a permis să facem și al doilea sezon.

Cum v-ați simțit atunci când ați aflat în mod oficial că veți avea parte de un al doilea sezon?

PC: Am avut o reacție de fericire. Încerc să-mi aduc aminte unde am aflat că al doilea sezon urma să se petreacă..

AK: Circula un zvon la premiera primului sezon.

PC: Da, mersi că mi-ai amintit.

AK: Cineva a împărtășit zvonul cu mine și mi-a zis: „hei, nu spune nimănui că ți-am zis”. Și eu mă gândeam: „nu-ți face griji, te acopăr”. Eram acolo cu părinții mei și-mi aduc aminte că am făcut niște mișcări de dans Bhangra și asta a fost felul meu de a sărbători premiera.

PC: Dar Amrit a și simțit că va avea loc și un al doilea sezon. Mereu când vorbeam cu oamenii într-un mod relaxat legat de al doilea sezon, dacă va fi produs, ea vorbea mereu despre asta cu multă încredere. Zicea ceva de genul: „da, o să-l avem. Lucrăm din greu”. Admir asta foarte mult la ea, e ca și cum a trimis asta în univers.

Restricțiile din pandemie au fost reduse față de primul sezon, cum a fost pe platouri de această dată?

PC: Cred că pur și simplu ne cunoaștem mai bine acum. Cred că răspunsul e așa simplu.

AK: Și asta ajută chiar și când ne jucăm rolurile, pentru că suntem familiarizate cu limitele fiecăreia și ce preferă fiecare și ce-i face pe ceilalți să se simtă confortabil. Și în același timp nu există la fel de multă frică.

PC: COVID a fost o barieră reală în primul sezon, cu toate astea cred că ne-am descurcat destul de bine. Cu al doilea sezon, am simțit că mă întorc la ceva. Sezonul ăsta l-am perceput mai normal decât înainte de COVID. De data asta ne-a permis să ne vedem una pe cealaltă diferit în ceea ce privește munca. Deci asta a fost o schimbare interesantă de la primul sezon la al doilea.

Mă simt norocoasă să fiu într-un mediu în care și Justin, și Mindy știu cu multă claritate ce vor de la acest serial. Asta face ca experiența să fie mai incitantă și mai motivantă, ca actriță. Toți cei cu care am lucrat mi se par impresionanți. Acum, după două sezoane, pot vedea ce fel de precizie și tehnică își doresc să aibă pe platouri.

Cu ce personaje rezonați cel mai puternic?

AK: Cel mai mult rezonez cu personajul meu, mai ales cum face pe șefa tot timpul, ceea ce poate fi enervant câteodată pentru cei din jur. Chiar și când vine vorba de fluiditatea mea, faptul că nu vreau să aleg nicio etichetă, dar cred că Bela e mai curajoasă, totuși. Bela e mult mai curajoasă decât mine în multe feluri și am învățat atât de multe în dorința de a fi cea mai amuzantă din grup, pentru că asta mi se pare o calitate atrăgătoare și așa am de gând să cuceresc tipi.

M-a învățat că nu-mi pasă ce cred oamenii despre atitudinea mea, pentru că ea este mult mai curajoasă decât mine în felul în care-și explorează sexualitatea. Nu-i pasă de etichete atunci când vine vorba de sexualitatea ei. Pur și simplu vrea s-o exploreze ca o ființă umană la colegiu, care în sfârșit a scăpat de acasă. Deci rezonez cu multe lucruri și m-a învățat să fiu mai îndrăzneață în ceea ce privește calitățile pe care le am, dar ea e mai avansată cumva în a le exprima decât sunt eu în momentul acesta.

PC: Rezonez cu Kimberly, mă simt bine în pielea ei. Multe dintre experiențele mele la colegiu sunt oglindite în experiențele lui Kimberly de la colegiu. De asemenea, norocul de a putea lucra la un al doilea sezon este că ai ocazia de a cunoaște și mai bine personajul pe care-l joci. Așa că, la lecturile comune, mi-e clar de ce spune ce spune și ce ton folosește pentru a spune lucruri. Claritatea pe care o simți când intri în ritmul potrivit de a juca pe cineva cu care ești atât de familiarizată e ceva care se petrece foarte instinctiv pentru mine atunci când o joc pe Kimberly.

Multă lume a rezonat cu serialul datorită reprezentării diverse în ceea ce privește sexualitatea, etnia, existența dizabilităților – de ce a fost ceva important pentru voi să fiți implicate în acest proiect?

AK: Câteodată există seriale în care au personaje unidimensionale care fiecare ar reprezenta o categorie sau minoritate, și e urât să spun asta, dar așa se simte atunci. Distribuie câte o persoană din fiecare categorie, dar asta nu e o situație în care așa ceva să funcționeze bine, pentru că acele categorii nu sunt omogene. Ce îmi place mult la reprezentarea din acest serial este că e cu adevărat multiculturală. Nu e forțată. E o reprezentare naturală a modului în care ar arăta un campus de colegiu în viața reală.

PC: Da, sunt de acord cu Amrit. Cred că ce e uimitor la serial este că există multe dimensiuni pentru fiecare personaj diferit din serial. Și asta e ceva ce scenaristul coordonator, scenariștii și producătorii serialului fac foarte bine. Când se întâmplă ceva foarte important cu un personaj, lucrurile nu se „rezolvă” imediat, nu e pur și simplu ceva bifat de pe listă, acel moment va fi explorat adesea, pe parcursul a multe episoade. Și asta cred că are mare legătură cu ce spune Amrit, că nu suntem personaje unidimensionale. Aceste povești continuă în serial, în mod asemănător cu felul în care s-ar desfășura în viața reală.

Materialul cu care lucrați e atât de amuzant, cum ați reușit să nu izbucniți în râs de fiecare dată, între duble?

AK: Cred că cele mai amuzante momente pentru mine se întâmplă la lecturile comune ale scenariului, pentru că atunci auzim replicile și acțiunile pentru prima dată. Cel mai mult am râs a fost episodul despre Regele scund. În episodul cinci, e atât de amuzant – când oamenii pierd și nu-și dau seama de ce pierd. E atât de amuzant.

De asemenea, a existat un moment în care trebuia să mănânc iaurt. Lui Alyah nu-i place când diverse obiecte ajung în gurile oamenilor, mai ales dacă trebuie să mănânce foarte rapid. Lui Alyah i s-a făcut greață și, deși toată lumea ar trebui să fie empatică, a fost și ceva foarte amuzant.

PC: Cred că lecturile scenariului sunt mereu amuzante pentru că atunci avem scenariile în poală. Nu am multe momente care-mi vin în minte când am ieșit din personaj din cauza râsetelor. Am niște amintiri cu noi patru la cantină, când exista un dialog foarte rapid între noi și câteodată izbucneam în râs și era greu să ne întoarcem la lucruri mai serioase.

Cum credeți că va reacționa publicul la acest sezon?

AK: Cred că show-ul a câștigat în profunzime. Cred că a mers mai mult în direcția „Friends”, ceea ce cred că e greu de atins când spui glumele fără să le pregătești. Când există foarte multe glume, asta poate fi o provocare mare. Și există atât de mulți actori de admirat când vine vorba despre asta, precum Phoebe Waller-Bridge, care e grozavă când vine vorba de așa ceva. Și eu aspir să ajung să pot lucra așa, într-un stil în care ritmul iese, fără să fie forțat. Și de asta cred că serialul a câștigat în profunzime. Cred că în primul sezon încă învățam cum să facem asta. Deci, într-un sens, cred că oamenilor o să le placă lejeritatea descoperită de toate personajele.

Când vine vorba de Bela în mod special, ea s-a schimbat mult față de primul sezon. S-au întâmplat multe la finalul primului sezon, practic a fost atacată. A părăsit Catullan. A fost la consiliere. Deci am luat o decizie conștientă ca, în timpul Zilei Recunoștinței, trebuia să se schimbe. Ce a învățat? Și astfel are parte de o nouă misiune. Acum, nu e cea mai nobilă abordare, pentru că încearcă tactica de răzbunare, de a-i obiectifica pe ceilalți. E mai băiețoasă. Vrea să fie alfa. Asta e o alegere conștientă. Deci energia ei s-a schimbat în acest sezon. Vom vedea ce părere are publicul despre asta.

PC: Cred că mergem mai mult în profunzime în al doilea sezon. Cred că vedem că personajele sunt mai nuanțate. Cred că show-ul și-a descoperit ritmul. Cu primul sezon din orice serial, aproape mereu există întrebarea de „cum este, de fapt?”. Acum, cu al doilea sezon, știm ce a mers bine în primul sezon, așa că vom repeta acele lucruri, mai mult și mai mult. E o versiune mai verificată. Deci sunt încântată s-o împărtășim cu publicul. Am muncit din greu timp de luni de zile și sunt entuziasmată să aflu cum reacționează oamenii la ce am făcut și să văd dacă va avea același efect sau nu.

Produs executiv de Kaling, condus creativ de Noble și Howard Klein, serialul The Sex Lives of College Girls/ a fost produs de Kaling International și 3 Arts Entertainment împreună cu Warner Bros. Television.

Exploreaza subiecte similare:

The Sex Lives of College Girls, Amrit Kaur, Pauline Chalamet

Alte știri din cinema

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells