Amanda Seyfried: ,,Sărutul cu Megan Fox a fost sexy”

de Cristina Grigore în 18 Mar 2014
Actrița cataloghează scenele de amor lesbian din Jennifer’s Body printre cele mai apetisante din cariera sa

Intr-un interviu recent acordat W Magazine, însoțit de o incendiară sendință foto, actrița Amanda Seyfried s-a confesat în legătură cu cele mai sexy scene pe care le-a interpretat și a menționat apoi și părțile mai puțin plăcute ale celebrității.

Actrița de 28 de ani, care și-a dobândit celebritatea în filme precum Mean Girls sau Mamma mia!, a devenit și mai cunoscută datorită rolului din nominalizatul la Oscar Les Miserables. Cu toate acestea, filmul horror din 2009, Jennifer’s Body, este cel care a rămas cel mai bine întipărit în memoria sa, datorită scenelor fierbinți de amor lesbian, în care a avut-o drept parteneră pe Megan Fox.

,,Eu și Megan ne-am potrivit foarte bine la sărut. Avem stiluri asemănătoare”, a explicat ea. ,,Mi se pare într-adevăr sexy acea scenă. Noi am făcut asta pentru public, însă, din păcate, lumea nu prea s-a înghesuit în sălile de cinema”.

,,Îmi place să joc roluri de îndrăgostită! Iar scenele de sex sunt grozave. Majoritatea partenerilor mei din filme au fost actori de vârsta mea, cu bun-simț, simpatici. Așa că, de ce nu? Nu pot să mă prefac că nu este un lucru distractiv”, a continuat Seyfield.

Cu toate acestea, partea cea mai puțin plăcută a meseriei sale este lipsa intimității, actrița menționând că până și câinele său, Finn, este acum celebru.

,,La un moment dat, aveam senzația că nimeni nu bagă în seamă acțiunile mele. Era un lucru bun. Apoi Les Miserables a devenit hit internațional și totul s-a schimbat. […] De curând, când am călătorit în Coreea, am văzut oameni care aveau fotografii cu Finn. În ultimul an, nu numai că oamenii au învățat să îmi pronunțe corect numele, dar știu și totul despre câinele meu”, a mai povestit vedeta.

Seyfried s-a alăturat recent distribuției lui Ted 2, continuarea succesului lui Seth MacFarlane, în care își vor relua rolurile și Mark Wahlberg și Mila Kunis.

Copyright foto: Craig McDean, W Magazine.

Exploreaza subiecte similare:

Megan Fox, Amanda Seyfried, Mean Girls, Mamma mia!, Les miserables, Jennifer's Body, Ted 2, Seth MacFarlane, Mark Wahlberg, Mila Kunis, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 18 martie 2014 11:30
Seyfield?
cosmin742000 pe 18 martie 2014 14:15
Drept sa va zic atat de prost a fost Jennifer's Body ca nici nu imi aduc aminte de rolul Amandei
alex_il_fenomeno pe 10 aprilie 2014 23:58
Daca si o femeie spune asta....Ce ar spune un barbat?
flower26free pe 3 ianuarie 2020 14:44
cizmele sunt frumoase

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells