After Earth şi Grown Ups 2, în vârful listei scurte a premiilor Razzie

de Cristina Grigore în 31 Dec 2013
Jennifer Aniston şi Bruce Willis, printre vedetele care s-au remarcat în mod negativ în 2013

Unul din cele mai puţin aşteptate evenimente de către starurile de la Hollywood, premiile Razzie, va avea loc pe 1 martie 2014, în ajunul prestigioaselor Oscaruri. Pe lista scurtă a nominalizaţilor din acest an s-au făcut remarcate – în lipsa seriei Twilight – staruri, de altfel, de succes, precum Johnny Depp în marele eşec de box-office, The Lone Ranger, Will Smith, în After Earth sau Bruce Willis, care nu a prea strălucit, deşi aflat în mijlocul unor explozii de toată frumuseţea în A Good Day to Die Had.

Cele mai proaste filme ale anului, pe care le-am prezentat şi aici decursul acestei luni, sunt completate de alte câteva titluri: Runner, Runner, Scary Movie 5, The Lone Ranger, Movie 43, Grudge Match

Vedetele spre care ţinteşte premiul de Cel mai prost actor/actriţă sunt Jennifer Aniston în We’re the Millers, Channing Tatum în White House Down, Adam Sandler (din nou), în Grown Ups 2, Ashton Kutcher în Jobs, Selena Gomez în Getaway sau Jennifer Lopez în Parker.

La capitolul francize se face remarcat negreşit Grown Ups 2, urmat de The Hangover Part III, Scary Movie 5 şi The Last Exorcism Part II sau Texas Chainsaw 3D.

Printre cei mai slabi regizori ai lui 2013 se numără cei 13 care au regizat scenele din Movie 43, dar şi Ben Stiller pentru al său The Secret Life of Walter Mitty, M. Night Shyamalan, pentru After Earth, Courtney Solomon, pentru Getaway sau John Moore, pentru A Good Day to Die Hard.

Lista finală a nominalizărilor va fi anunţată în ianuarie 2014.

Exploreaza subiecte similare:

Johnny Depp, The Lone Ranger, Will Smith, After Earth, Bruce Willis, A Good Day to Die Hard, Runner Runner, Scary Movie 5, Movie 43, Grudge Match, Jennifer Aniston, We're the Millers, Channing Tatum, White House Down, Adam Sandler, Grown Ups 2, Ashton Kutcher, Jobs, Selena Gomez, Getaway, jennifer lopez, Parker, The Hangover Part III, The Last Exorcism Part II, Texas Chainsaw 3D, Ben Stiller, The Secret Life of Walter Mitty, M. Night Shyamalan, Courtney Solomon, John Moore

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AlineziaBumfi pe 31 decembrie 2013 10:17
Nu prea inteleg ce cauta The Lone Ranger sau Getaway pe aceasta lista. Poate ca filmul cu Johnny Depp a fost un esec la box-office, comparativ cu bugetul de productie, dar nu inseamna ca e un film prost. La fel si Getaway, mie unul mi-a placut mult.
Si ce problema aveti voi cu Twilight? :|

spanac2015 pe 1 ianuarie 2014 23:15
Twilight a fost votat in toata lumea printre cele mai proaste filme ale anului de cand a aparut , asa ca poate ti-am raspuns la intrebare , si daca esti un fan al filmului ...ghinion pentru tine :))
AlineziaBumfi pe 10 ianuarie 2014 10:00
Asa crezi tu? :))
AndreBlack pe 31 decembrie 2013 10:59
Channing Tatum chiar a jucat foarte bine in White House Down iar The Lone Ranger mi-a placut foarte mult chiar daca nu a stat prea bine in box-office . La fel si Getaway a fost un film plin cu tensiune , adrenalina si actiune .
spartacus pe 31 decembrie 2013 13:03
Un top facut de asa-zisi specialisti in filme. Adica... o prostie> multe filme nu au ce cauta aici.
Macabru pe 31 decembrie 2013 13:31
The Lone Ranger chiar mi-a placut. Runner Runner, inca nu l-am vazut, dar nu mi se pare o asa mare prostie cum sustin cei care au facut topul (cel putin din ce-am vazut in trailer). Cat despre restul filmelor, se stia inca de cand s-au anuntat ca vor esua lamentabil, asa ca nu-i mare surpriza.

PS: Parca ma bantuie imaginea fruntii lui Jaden Smith din posterul care marcheaza articolul. Cand l-a nascut maica-sa, cred ca asa s-a si uitat la doctor cand i-a dat o palma peste fund.

legolas05 pe 31 decembrie 2013 14:50
After earth chiar a fost un film facut asa din prosteala,merita sa castige,la fel si Grown Ups 2,White House Down
fone pe 31 decembrie 2013 19:40
Intradevar After earth foarte slab mai ales prin jocul juniorului,asta e aschia sare departe cateodata.
darayawaus pe 5 ianuarie 2014 20:11
Esti sigur?! Eu zic ca nici batranul nu-i mai breaz.
Theodoric pe 31 decembrie 2013 20:09
Mai slab decat The Lone Ranger si A Good Day to Die Hard este Vehicle 19 care nici nu e pe lista.
Han_Solo pe 1 ianuarie 2014 04:03
Vehicle 19 e cu Paul Walker, actorul tocmai a murit, nu cred ca are nimeni tupeul sa il jigneasca acuma dupa a murit.
flaviu0103 pe 31 decembrie 2013 21:13
Lista e facuta ok in mare parte dar nu stiu ce cauta acolo The Secret Life of Walter Mitty a lui Ben Stiller - 7.7 pe IMDB dupa ~15k voturi nu e putin lucru..
paul_budai pe 4 ianuarie 2014 18:41
Razzie e cel mai prost tip de premiu pentru ca i-au dat la Sandra Bullock o zmeura în anul în care a câștigat Oscar.
darayawaus pe 5 ianuarie 2014 20:09
In primul rand, Sandra Bullock nu merita Oscarul atunci. In al doilea rand, s-a mai intamplat ca actori si mai mari sa fie inconstanti (Robert de Niro in Stanley & Iris si GoodFellas, ambele in 1990). Si apoi, chiar si noi putem realiza un proiect bun si unul prost in acelasi an. Sau nu-i asa?
alex_il_fenomeno pe 14 februarie 2014 21:06
The Lone Ranger mi s-a parut un film foarte bun, poate ca nu merita sa fie inclus aici...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells