Adevărul despre Brigitte Bardot. Joi seară, interviu în exclusivitate, la TV5Monde

de Cinemagia în 23 Apr 2015
Este prima apariție televizată din ultimii 12 ani a acestei femei-simbol

TV5Monde difuzează astăzi, 23 aprilie,  un interviu în exclusivitate acordat de Brigitte Bardot, de la 19.30. Este prima apariție televizată din ultimii 12 ani a acestei femei-simbol. Un interviu fără tabuuri și concesii. De la ora 22.00, canalul francofon a programat Manina, la fille sans voiles, filmul care avea să marcheze începutul Mitului BB.

BB a redefinit radical imaginea feminității. Părul despletit, picioarele goale, hainele minimaliste, mimica bosumflată, atitudinile ei neglijente, latura sălbatică, sinceritatea, natura ei rebelă și sexualitatea neînfrânată au făcut din Bardot simbolul perfect al senzualității.

De la primul său film, BB continuă să inspire pasiune, dar și controverse, generate de atitudinea și de luările sale de poziție pe plan social și politic, asupra lumii de astăzi.

Program 23 aprilie

Documentar Un jour, une histoire/O zi, o poveste - diseară, de la 19.30 (112 minute)

Descoperiți parcursul unei personalități ce aparține deopotrivă lumii politice, cinematografice și a spectacolului: Brigitte Bardot - adevărul despre BB. Pe 28 septembrie, anul trecut, Brigitte Bardot sărbătorea a 80-a aniversare. Cu această ocazie, echipa emisiunii Un jour, une histoire i-au consacrat un documentar excepțional, ce conține imagini inedite de arhivă și extrase din cele mai cunoscute filme ale acestei actrițe iconice.

Deși a refuzat orice apariție televizată din 2003, starul a acceptat să-l primească pe Laurent Delahousse chiar în casa ei de la Saint-Tropez pentru un interviu exclusiv, fără tabuuri și concesii. Bardo abordează toate temele: cariera, familia, bărbații, polemicile, privirea sa asupra politicii și a lumii de astăzi. Pagina emisiunii pe site-ul TV5Monde.com. Realizatori: Anne Le Boulc'h, François Tribolet (Franța, 2014). Prezintă: Laurent Delahousse.

Film Manina, La fille sans voille/Manina - diseară, de la 22.00 (86 de minute)

Gérard, un tânăr student, descoperă în Corsica un fragment al unei amfore feniciene. Câțiva ani mai târziu, se îmbarcă la bordul unei corabii cu traficanți în căutarea unei comori pe care crede că a găsit-o. Odată întors pe insulă, se îndrăgostește de tânăra Manina... Regia: Willy Rozier, 1952, distribuția: Brigitte Bardot, Howard Vernon, Jean-François Calvé

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Brigitte Bardot, actor, Manina la fille sans voile

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 24 aprilie 2015 12:20
Super interviul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells