Actorul din Broadwalk Empire, Jack Huston, confirmat drept starul noului The Crow

de Cristina Grigore în 17 Mar 2015
Huston va mai juca remake-ul lui Ben Hur, dar şi în Pride and Prejudice and Zombies.

După mai mulţi ani de obstacole şi amânări, s-a reluat lucrul la proiectul ce readuce în faţa publicului o legendă cinematografică, pelicula The Crow. Filmul urma să îl aibă în rol central pe Luke Evans, însă retragerea acestuia i-a oferit ocazia lui Jack Huston de a-l portretiza pe Eric Draven.

Cunoscut publicului din serialul Broadwalk Empire, aceasta a fost confirmat recent în rolul protagonistului din reboot, anunţul fiind făcut chiar de către creatorul benzilor desenate ce au stat la baza filmului, James O’Barr. El a ţinut să declare şi că este „extrem de mulţumit de această alegere”.

Celebrul film al anului 1994, în care Eric Draven revenea la viaţă animat de dorinţa de a-şi răzbuna iubită ucisă, l-a avut în rol central pe Brandon Lee.

De regia noului film The Crow se va ocupa Corin Hardy. Pe Jack Huston îl vom putea vedea în remake-ul lui Ben Hur, dar şi în Pride and Prejudice and Zombies.

Exploreaza subiecte similare:

Jack Huston, The Crow, Brandon Lee

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 17 martie 2015 11:12
Actor tinar si talentat , sunt sigur ca se va descurca bine ;)
spartacus pe 17 martie 2015 20:24
Degeaba, nenica! Un actor ca Brandon Lee nu mai gasesc ei. El avea ceva in plus - stia arte martiale ca nimeni alti, carisma naturala etc etc etc. Isi bat joc de un film-cult prin prostile scoase ulterior. Penibil!
fone pe 17 martie 2015 20:53
Boardwalk - pasarela de lemn
Broadwalk - ??????????????

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells