7 comedii negre pe care să le vezi pe Netflix

de Georgiana Dorobanțu în 24 Iul 2020
Dacă vă plac comediile întunecate care să vă facă să râdeți copios, vă propunem o listă cu recomandări mai jos

Unora le plac comediile romantice, alții sunt adepții comediilor clasice, dar dacă îți plac comediile întunecate, ciudate sau morbide, pe Netflix poți găsi o mulțime de filme interesante. Iată câteva comedii negre care te fac să râzi, având acea notă întunecată pe care ți-o dorești:

The Babysitter

The Babysitter, producție originală Netflix, ne-o prezintă pe Samara Weaving în rolul lui Bee, o adolescentă care lucrează ca babysitter și care, printre altele, este pasionată de ocult. Când băiatul de 12 ani de care Bee are grijă descoperă cu ce se ocupă ea și prietenii ei după ce el adoarme, copilul devine ținta liderilor cultului, iar lucrurile devin bizare.


Paddleton

Cu Ray Romano, starul din Everybody Loves Raymond, și Mark Duplass (Blue Jay) în rolurile principale, Paddleton ne spune povestea a doi vecini care devin prieteni apropiați după ce personajul lui Duplass este diagnosticat cu cancer în stadiu terminal. Este o dramedie care celebrează prietenia și are în prim-plan iminența morții. Cu toate acestea, este mai amuzantă decât te-ai aștepta.

Catfight

Cu Sandra Oh și Anne Heche în rolurile principale, această comedie neagră ce include multe scene de acțiune are ca subiect relația dintre două foste cele mai bune prietene din facultate, care se reîntâlnesc peste ani la o petrecere. Se pare că ambele femei aveau ceva nemulțumiri din trecut, iar tensiunea dintre ele se transformă într-un conflict în toată regula.

The Edge of Seventeen

Hailee Steinfeld interpretează rolul principal în această comedie cu adolescenți și intră în pielea unei eleve de liceu a cărei lume este dată peste cap când cea mai bună prietenă a sa devine iubita fratelui său. Simțindu-se complet singură, Nadine încearcă să-și facă noi prieteni, având parte de situații cât se poate de stânjenitoare.

The Little Hours

The Little Hours, a cărui acțiune se desfășoară în secolul XIV, bazată într-o oarecare măsură pe Decameronul lui Boccaccio, ne spune povestea a trei călugărițe care încearcă să seducă un tânăr grădinar. Bărbatul are reputația de cuceritor și s-a ascuns la mănăstire după ce a avut o aventură cu soția stăpânului său. Pe cât de absurd sună, pe atât de amuzante sunt situațiile create. Și nu strică nici faptul că în distribuție sunt nume precum Alison Brie, Dave Franco, Kate Micucci, Aubrey Plaza, John C. Reilly și Molly Shannon.

Other People

Jesse Plemons interpretează rolul lui David, un comediant gay întors în casa natală pentru a avea grijă de mama sa care suferă de cancer în stadiu avansat. Pe lângă faptul că se confruntă cu sănătatea tot mai șubredă a mamei, David trebuie să facă față și familiei sale conservatoare care nu i-a acceptat orientarea sexuală deși a trecut un deceniu de când le-a spus adevărul.

Manson Family Vacation

În această comedie indie, doi frați înstrăinați decid să lase la o parte neînțelegerile pentru a face un tur al locurilor în care temutul criminal Charles Manson și-a ucis victimele. Totul pentru că unul dintre frați este fascinat de Familia Manson. Deși sună bizar, acest film este neașteptat de interesant și în același timp amuzant.

 

Exploreaza subiecte similare:

The Babysitter, Catfight, The Edge of Seventeen, The Little Hours , Other People, Manson Family Vacation, Paddleton

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells