Words on Bathroom Walls

(2020)

Cuvinte pe zidurile băii

Poster Words on Bathroom Walls Postere Words on Bathroom Walls

Sinopsis Words on Bathroom Walls

Mai mult
Words on Bathroom Walls

Filmul prezintă povestea lui Adam (Charlie Plummer), un tânăr isteț și introspectiv, care nu pare să aibă nimic ieșit din comun: e un tânăr copleșit de hormoni și entuziasmat pentru viitor, visând să devină bucătar-șef. În urma unui incident la chimie, Adam e exmatriculat la mijlocul ultimului an și e diagnosticat cu o boală mintală. El e trimis la o academie catolică, ca să termine anul, însă nu crede că se va adapta și nu vrea decât să-și țină boala secretă, până se va putea înscrie la școala…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2

Caseta tehnică

Produs de

Kick the Habit Productions

Distribuitorul international

Roadside Attractions

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
marta.b pe 30 Noiembrie 2021 22:59
Un film foarte bun, despre modul în care e privit de societate un adolescent care suferă de o boală mintală; relația sa cu familia, cu școala, zbuciumul său de a pendula între "prietenii" lui imaginari și vocile pe care le aude, și oamenii reali care îl iubesc și încearcă din răsputeri să îl ajute. E un film profund și intens, dar și realist. Îl recomand!
1 0
Dragos.87 pe 19 Februarie 2023 16:27
Extraordinar de bun! Mi-a plăcut foarte mult,are o poveste atât de interesantă, efectele sunt creative și tot timpul într-o mișcare permanentă ceea ce îl face foarte credibil,nici nu cade într-un dramatism care să fie lacrimogen..actingul este unul foarte reușit în frunte cu adolescentul în cauza care are o prestație genială..efectele sunt foarte bune și la locul lor încât nu pare deloc SF, e exact cum trebuie și te face să vezi prin perspectiva fiecărui personaj realitatea vs trăirile bolnăvicioase..recomand insistent, merită din plin!
0 0
moruzi.andrei pe 08 Mai 2022 15:12
Foarte bun, merita vazut (y) disponibil pe @HboMAX!
0 0
lili22 pe 24 August 2022 22:50
Mie nu mi-a placut.Tipic american, mai ales finalul.Evident, mai sunt si alte clisee, dragostea pentru o fata de culoare.
0 2
Dragos.87 pe 19 februarie 2023 16:31
Nu e vorba despre fata de culoare , dacă stai să reflectezi cu atenți, filmul explorează realitatea cât și trăirile bolnăvicioase.
blacksea_rider pe 28 Noiembrie 2021 18:49
Diagnosticat cu o boală mintală la jumătatea ultimului an de liceu, un adolescent inteligent și introspectiv se luptă să păstreze secretul în timp ce se îndrăgostește de o colegă de clasă genială care îl inspiră să nu fie definit de starea lui.IMDB
0 2

Spune-ţi părerea despre Words on Bathroom Walls

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells