Woo

(1998)

Iubire după horoscop

Poster Woo Postere Woo

Sinopsis Woo

Mai mult
Darlene Woo Bates (Jada Pinkett Smith) este o tanara care a incercat din rasputeri sa-si gasesca marea iubire. Insa fie o cauta in locuri gresite, fie confunda o iubire de duzina cu una de mare clasa, dar pana la urma, dintr-un motiv oarecare, lucrurile mergeau prost. Ultima relatie amoroasa, cu un traficant de droguri al carui testosteron depasise cu mult limitele normale, a avut un final neasteptat si brutal. Astfel ca, obosita de atatea esecuri sentimentale, Woo si-a pierdut increderea in barbati. Dar asta pana cand prietena… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.2

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 04 August 2011 17:42
film hilar , comedie cu negri reusita (atat cat se poate) , cu glume foarte amuzante ce puncta perfect frustrarea personajului in acel moment ! actori buni , avand-o drept cap de lista pe Jada Pinkett Smith , care a confirmat in nenumarate filme ! povestea a fost foarte bine extinsa pe o tema care a fascinat intotdeauna : destinul ! femeia este convinsa in alegerea unui barbat din zodia fecioarei , chiar daca nu era compatibil cu "alesul" ! de la aceasta decizie pornesc o gramada de probleme , care mai de care mai haioase si mai hilare ! merge vazut in orice moment din zi si din noapte !
1 0
andystarx pe 28 Noiembrie 2015 21:57
Nota 6/10
Mi-a placut filmul,dar nu este mai mult decat unul mediocru,ca multe altele ! Oricum am ramas cu un gust placut, cu prestatia lui Jada !
0 0

Spune-ţi părerea despre Woo

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells