Articole What to Expect When You're Expecting

(2012)

Pregătește-te, că vine!

Despre film

Comedia delicioasă - “Pregătește-te, că vine!” (What To Expect When You Are Expecting), prezintă într-un mod savuros, peripețiile a cinci cupluri newyorkeze care decid să întemeieze o familie. Cu o distribuție de excepție, avându-le pe Cameron Diaz și Jenifer Lopez în rolurile principale, comedia promite aproape două ore de bună dispoziție și hohote de râs.

Producția cinematografică, bazată pe o carte de succes în întreaga lume, începe cu povestea a două prietene, Jules (Cameron Diaz), prezentatoarea unei emisiuni de fitness la TV și Evan, vedeta unui show de dans. Acestea descoperă că provocările cu care se confruntă o femeie însărcinată nu au nimic în comun cu stilul lor de de viață de până atunci, specific celebrităților.

În același timp, Wendy (Elizabeth Banks), o scriitoare de cărți despre bebeluși, este nevoită să își ia în serios propriile sfaturi pentru a face față schimbărilor hormonale din timpul sarcinii. Soțul ei Gary duce propria bătălie de afirmare a masculinității, în competiție cu prietenul său, a cărui nevastă urma să nască gemeni, o adevărată dovadă a bărbăției în ochii celor doi prieteni.

Echipei de șoc de personaje haioase i se alătură fotografa Holly (Jenifer Lopez), care este gata să călătorească în jurul lumii pentru a găsi un copil pe care să îl adopte, dar se lovește de îndoielile soțului ei, Alex. Acesta încearcă să își învingă panica alăturându-se unui grup de susținere a bărbaților, unde proaspeții tați discută deschis despre creșterea și îngrijrea copiilor.

Cuplul de bucătari Rosie și Marco, foști rivali și îndrăgostiți fulgerător, completează povestea cu propria lor dilemă: ce faci atunci când primul copil sosește înaintea primei întâlniri?

Comedia abordează cu mult umor, din cinci perspective diferite, o problemă universală, venirea unui copil pe lume fiind un film ideal pentru destindere și bună dispoziție.

Explicând de ce ecranizarea cunoscutului volum omonim este una reușită, Cameron Diaz spune: “Cred că acest film, bazat pe subiectul cărții atât de bine vândute, este unul foarte, foarte inteligent. Este una dintre acele cărți care fac parte din viața oricui. Când o citești, ai senzația că primești sfaturi de la cea mai bună prietenă, care a trecut deja prin asta”.

Jennifer Lopez completează: “Cartea este excepțională, motiv pentru care este atât de populară. Îți explică exact ce se întâmplă cu tine, săptămână cu săptămână. Cred că asta face și filmul, te asigură că totul este ok, prin prisma a cinci povești diferite și te face să râzi.”

Pregătește-te, că vine! este o comedie perfectă pentru serile de vară, surprinzătoare și relaxată, care vă asigură reprize serioase de râs și vă menține cu zâmbetul pe bune până la ultima scenă.

Sinopsis
jinglebells