We Are What We Are

(2013)

Suntem ceea ce suntem

Poster We Are What We Are Postere We Are What We Are

Sinopsis We Are What We Are

Mai mult
We Are What We Are

Familia Parker trăiește într-o casă de la marginea unui orășel din Delware, aproape de pădure. Când mama celor trei copii moare după o criză provocată de o boală misterioasă, tatăl decide că responsabilitățile trebuie preluate de Iris, fiica mai mare. Bărbatul insistă că lucrurile trebuie să continue la fel, tradițiile trebuie păstrate, ritualurile trebuie făcute. Între timp, orășenii descoperă oase umane în apa râului și încep să-și pună întrebări legate de…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: radu3455
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9

Caseta tehnică

Produs de

Belladonna Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

E1 Entertainment

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
makomomo pe 07 Noiembrie 2016 17:29
canibalism sau nebunie
O porcarie, mi-a parut rau ca am pierdut timp pretios din noapte vizionand acest film, aparent interesant si misterios dar finalul te lasa sa regreti.Aici nu e vorba de canibalism e vorba de a fi retardat mintal, bolnav si dus cu pluta ca sa faci ceea ce au facut personajele respective...
Parerea mea, evitati acest film, e greu de...digerat ;D

3 0
xerses pe 09 Decembrie 2013 23:49
Doza de mister este pe tot parcursul filmului, dar finalul a venit cu ceva imagini socante.
1 0
Ciprian_2007_tl pe 12 Ianuarie 2014 22:19
Filmul e foarte plictisitor, sincer sfarsitul e cat de cat, oricum de plictiseala merge !
1 1
andreisri pe 05 Decembrie 2013 16:13
Mai bine nu
Parerea mea sa fie clar am inceput cu parerea mea ca iar se gaseste un retardat sa aduge el ceva asa ca repet parerea mea un film de kakao cu un scenariu masonic asta reprezinta ei , un film facut sa iti spele creierul. la fel ca si seria the hunger games.
1 1
ddonpandy pe 28 Octombrie 2013 13:17
canibalism
În Suntem ceea ce suntem, o familie aparent sănătosa la cap., Parkers tatal familiei au ținut mereu la ei, și pentru un motiv bun. În spatele ușilor închise, patriarhul Frank (Sage) conduce familia sa cu o ferver riguros, determinat să păstreze intacte obiceiurile sale de rudenie cu orice preț. După cum se mișcă furtună torențiale în zonă,se intimpla o tragedie și fiicele lui Iris și Rose, sunt obligate să-și asume responsabilități, care se extind dincolo de cele dintr-o familie tipic. ploaie torențială inexorabila continuă să inunde orașul lor mic, autoritățile locale încep să descopere indicii care aduc mai aproape de secretul pe care Parkers lau ținut strâns de atât de mulți ani.
1 6
cosmin742000 pe 29 octombrie 2013 16:59
Traducerea -lotului de pe IMDb ,cu google , mot a mot nu ajuta cu nimic pe nimeni
andreisri pe 5 decembrie 2013 16:08
da pai daca nu au ce face toata ziua de cat o ard la laba si citesc comentarile altora sa ii verifice si corecteze crezand ca asa sunt mai interesanti.
omucuvaloare pe 14 Noiembrie 2014 16:06
O idee absolut originala...care bulverseaza...intriga...in, fine, nu te poate lasa indiferent! Nu stii ce sa faci: sa vizionezi pana la capat, sa revezi la nesfarsit anumite secvente, sa faci o pauza si sa te gandesti de la ce a pornit totul;
0 0
anamaria1234 pe 13 Februarie 2014 22:52
interesant
Foarte scurt. Mi a placut atmosfera,subiectul insa m am asteptat la ceva mai complex.Cand ma uitam si eu mai cu interes pac s a terminat. Wtf mai trebuia!
0 0
emy_sinaia pe 15 Ianuarie 2014 00:24
O familie de canibali
Trecand inca de la inceputul filmului printr-un mister total, o familie aparent sanatoasa mintal ajunge in final sa-si manance tatal in viu, asta dupa ce l-au servit ca si tocanita pe ajutorul de serif...
0 0
MarySunshine pe 10 Decembrie 2013 18:57
Fără cuvinte. Să vezi și să nu crezi!
Cel mai ciudat film pe care l-am văzut vreodată. Știam că sunt mulți fanatici religioși, dar... Dincolo de aparențele perfecte și gândurile personajelor, cum ar fi că Dumnezeu îți iartă totul, inclusiv faptul că-ți mănânci aproapele, mi-am dat seama că omul e în stare să facă orice pentru supraviețuire, nefiind exclus faptul că o ia razna complet și ireversibil.
Atitudinea mea e cea de a crede dar a nu mă bloca in limitări impuse de alții, pentru că un Dumnezeu ne-a oferit înțelepciunea de a face diferența dintre bine și rău și de a ne alege calea în viață și nu de a ne limita alegerile... ori așa cum nu s-a putut asupri Crestinismul, de ce tu ca și crestin ai încerca să asuprești pe aproapele tău?

0 0

Spune-ţi părerea despre We Are What We Are

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu We Are What We Are
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells