Tyrannosaur

(2011)

Tiranozaur

Poster Tyrannosaur Poster Tyrannosaur

Sinopsis Tyrannosaur

Tyrannosaur

Tiranozaur este povestea lui Joseph, un om bântuit de violență și furie care se îndreaptă spre auto-distrugere. Pe măsură ce viața lui Joseph scapă treptat de sub control, o șansă la izbăvire apare când bărbatul o întâlnește pe Hannah, o vânzătoare. Relația dintre ei este tot mai strânsă, dar în curând se va dovedi că Hannah ascunde un secret ale cărui consecințe asupra vieților celor doi se vor dovedi devastatoare

A contribuit la sinopsis-ul filmului: psihologu
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.5
Un premiu BAFTA, 2 premii şi o nominalizare Sundance, un premiu TIFF
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Inflammable Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Strand Releasing

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
elianna pe 19 August 2012 18:17
Un film trist, greoi, apasator. Atmosfera tipic englezeasca. EL violent, alcoolic si anti-social o intilneste pe EA insingurata si abuzata de un sot gelos si brutal. Fiecare va urma un alt drum decat pina atunci. Filmul este bine realizat, dar ramii cu un gust amar si o povara.
3 2
Mesaros pe 13 Iunie 2012 21:53
Exceptional
Un film bun, atat trebuie spus. Degeaba tot scriem cuvinte. As fi facut sa fie si mai scurta parerea mea, dar trebuie sa aiba minim 50 de caractere.
3 3
xerses pe 06 Ianuarie 2012 20:37
Am urmarit acest film azi, dar chiar daca pare cam plictisitor la inceput, are insa un mesaj de transmis.
3 4
borisvultur pe 08 Februarie 2018 13:16
Izbăviri
O regie sobră, economicoasă, actori absolut excepționali și secvențe precise, fără lungimi. Despre cădere, dar și despre izbăvire. Cum poți regăsi sensul vieții într-o privire, într-un gest. Apoi Hannah îi va spune : ”Mă simt în siguranță cu tine”. O declarație de iubire insolită și prețioasă.
1 1
mattila pe 26 Februarie 2013 14:05
Britanic
real, dur, murdar, misterios, genial. doar câteva adjective pentru a denumi acest film britanic foarte subapreciat. debutul lui Paddy Considine a fost unul remarcabil. de performanța actorilor nici nu ar trebui să pomenesc, întrucât sunt adevărați tiranozauri de emoție, cum zic englezii ”powerhouse performance”. un film memorabil.
1 1
lapidarium pe 27 Octombrie 2012 18:11
Nihilist
Atmosfera englezeasca apasatoare, culori sumbre zugravite la debutul sau in regie de cunoscutul actor englez Paddy Considine, la randul lui un bun actor de drame.Cu un joc actoricesc foarte bun si un scenariu care sustine acest lucru, filmul nu avea cum sa nu provoace si sa intrige.
1 4
Smrs pe 19 Aprilie 2022 22:21
Foarte bun.
Excelent film despre oameni toxici! Vrei definiția celui mai toxic om? Bombardierul care se ia de tine dacă așa are el chef? Antisocialul prin excelență? Bețivul ratat? Soțul extrem de gelos și agresiv, posesiv care ajunge să își închipuie că îl înșeală soția care este de fapt o bigotă profundă, anti-alcool, anti-sex și destul de not-attractive? Sau amantul bombardier al vecinei, pus pe bătaie doar când are pitbullul lângă? Poate că este o descriere în imagini a englezului de rând, cu rol de satiră și de reeducare incriminând obiceiul ca totul să se bazeze permanent pe propria rezolvare, iar asta doar prin violență. Și pentru toate aceste elemente avem cea mai bună imagine - britanicul...Pe de altă parte, o viață ca asta ascunde o depresie profundă și o tristețe greu de trecut, iar în final devine chiar emoționant și îmi amintește într-o… citeşte
0 0

Spune-ţi părerea despre Tyrannosaur

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Tyrannosaur
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells