The Turn of the Screw

(2009)

The Turn of the Screw

Poster The Turn of the Screw Postere The Turn of the Screw

Sinopsis The Turn of the Screw

Mai mult

O tânără și neexperimentată guvernantă este angajată să se ocupe de doi orfani. După scurt timp, femeia începe să vadă niște fantome îngrozitoare, invizibile totuși pentru alți oameni.

Ann este convinsă că în casă bântuie răul, mai ales după ce află că predecesoarea sa, Miss Jessel, a murit în împrejurări misterioase. Oare fantomele pe care le vede Ann apar în prezența fiecărei guvernante noi…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.5

Caseta tehnică

AKA

  • Le tour d'écrou

Produs de

British Broadcasting Corporation (BBC)

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

British Broadcasting Corporation (BBC)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
into_the_labyrinth pe 09 August 2013 03:42
Un excelent film de mister, cu nuanţe de thriller şi gotic, desfăşurat pe un fundal de epocă. Tânăra guvernantă Ann nu ştie cu ce forţe malefice se va confrunta atunci când se angajează să supravegheze cei doi copii - remarcabil şi interesant că filmul este narat din două perspective diferite (deşi cu accent pe povestea guvernantei), făcându-te mereu să te întrebi cum se va soluţiona intriga. E suficient să nu crezi în Rău pentru ca acesta să se dezlănţuie pare a fi morala filmului (sau, după cum spune un dicton mult mai celebru, cea mai mare viclenie a diavolului este să ne facă să credem că nu există). Deşi mai puţin cunoscută, e o peliculă bine realizată, profesionist, iar actriţa din rolul principal chiar face un rol memorabil. De asemenea, coloana sonoră e foarte bună (şi potrivită)
2 0

Spune-ţi părerea despre The Turn of the Screw

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Turn of the Screw
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells