The Lucky One

(2012)

Talismanul norocos

Poster The Lucky One Postere The Lucky One

Sinopsis The Lucky One

Mai mult
The Lucky One featurette

The Lucky One este povestea unui pușcaș marin care supraviețuieste celor trei detașări dificile pe care le are în Irak. El atribuie norocul său unei fotografii a unei femei pe care a găsit-o în Irak și pe care n-o cunoaște. El decide să-și întâlnească "talismanul norocos" în momentul în care se întoarce în Carolina de Nord.

Filmul este bazat pe romanul cu același nume de Nicholas Sparks (Nights in Rodanthe/Nopți în Rodanthe, A Walk to Remember/O iubire de neuitat și Message in a Bottle/Mesaj de…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

AKA

  • Cuando te encuentre

Produs de

Village Roadshow Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Warner Home Video

Țara

SUA

Site oficial

The Lucky One

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Qube86 pe 09 Decembrie 2011 11:07
Mi-au placut filmele care au fost inspirate dupa romanele lui Nicholas Sparks...Sper ca si asta sa fie la fel de bun...Povestea suna bine...Sper sa fie regizata si interpretata pe masura si coloana sonora sa nu o defavorizeze in vreun fel...
26 4
daniela_l31 pe 11 ianuarie 2012 00:11
Filmele bazare pe cartile lui Nicholas Sparks nu dezamagesc niciodata.Sunt magice.:D
Qube86 pe 9 septembrie 2012 23:33
''Everyone has their own destiny...Not everyone makes a choice to follow it...I’m lucky I did...'' Pana acum nu m-a dezamagit nici un film realizat dupa romanele de exceptie ale autorului Nicholas Sparks...Ma bucur sa pot spune ca nici ''The Lucky One'' nu a facut-o...Aveam mari sperante inca de cand i-a fost anuntata data lansarii si desi nu s-au implinit toate, asta nu face ca ''The Lucky One'' sa fie mai putin memorabil pentru mine...Fiecare pelicula are minusurile ei si nici acest film nu face exceptie, dar pentru mine a devenit deja o obisnuinta sa trec peste lipsuri atunci cand am in fata o ecranizare dupa una dintre cartile lui N. Sparks...Ce sa fac ?! Nu pot fii obiectiv...O sa trec peste acest aspect si o sa spun ca, ''The Lucky One'', este destul de bine realizat...Se pot surprinde cu usurinta trairile personajelor prin cele mai neinsemnate gesturi (un mic tremur de mana - de exemplu) care fac cat o mie de cuvinte sau cat o serie lunga de montaje...Povestea si coloana sonora adaugata pe fundalul unor peisaje superbe reuseste sa creeze o atmosfera cu adevarat magica...o atmosfera care ti se va intipari in suflet daca te vei lasa cuprins de ea...Nici jocul actorilor nu este atat de rau...Este adevarat faptul ca, ''The Lucky One'', nu se ridica la valoarea cartii dupa care se inspira...dar...C'mon! Cate filme bune au reusit vreodata sa depaseasca valoarea scrierilor dupa care au fost inspirate ?! Eu zic ca foarte, foarte putine...poate chiar nici unul...Mie unul nu imi vine in cap nici un asemenea exemplu in momentul asta...Chiar daca din punctul meu de vedere, ''The Lucky One'', este o ecranizare putin mai slaba fata de celelalte inspirate dupa opera lui N. Sparks, eu zic totusi ca merita vizionat...pentru ca este un film destul de bun care nu va ''obosi'' privitorul si care va reusi sa capteze intr-un fel sau altul atentia...Pentru mine ramane un film de colectie si de aceea vi-l recomand...
daniela_l31 pe 12 Ianuarie 2012 01:11
It's destiny, I think that's what you hope love is, is destiny.
Nicholas Sparks este o legenda vie!
Un scriitor romantic fara egal.:)

17 2
elena.roteanu pe 22 Iunie 2012 21:36
Va rog...
Tocmai am vazut filmul, n-as putea totusi sa dau click ca l-am vazut?... Nu de alta, dar s-a lansat prin aprilie...
14 3
claudiu-daniel-lugoj pe 19 august 2012 17:12
de acord cu tine.
elena.roteanu pe 31 octombrie 2012 12:39
Cred ca de teama petitiei noastre, s-a si rezolvat intre timp :)) Au trecut aproape 5 luni de cand am vazut filmul.
dido pe 20 Iunie 2012 18:56
Pentru romantici!
Un film ce are toate ingredientele pentru a placea dar din pacate urmeaza aceleasi clisee pe care le-am tot vazut in filmele cu el si ea:tatonari,cucerire,nelipsita cearta dintr-un motiv sau altul dupa care...Un pic mai dramatic decat filmele pur romantice poate oferi o evadare placuta si mai ales putina speranta celor pierduti sub consolarea ca totusi destinul poate oferi intr-un tarziu si raspunsul la ceea ce cautam...Oricum nu vei uita curand ochii lui Zac Efron!
12 2
abain93 pe 10 Decembrie 2011 12:48
Daca e bazat pe un roman al lui Nicholas Sparks cu siguranta va fi foarte bun:) Zac Efron a crescut foarte mult la inceput nu-mi placea deloc acest actor marca Disney dar a stiut cum sa se distanteze de imaginea lui de vedeta de "musical" si chiar are potential. Daca o tine tot asa va avea mult de castigat...parerea mea.
11 2
bainca pe 9 septembrie 2021 01:45
Tipic Romanesc asta Judecati actorii doar ca au fost la Disney ca si cum viata sa terminat .Dar ce ma , aia de la Disney nu sunt actori , trebuie sa inceapa si ei de undeva si High School Musical a fost un film frumos pentru adolescenti/copii care le place muzica , sau pentru faptul ca sunteti Romani vi se pare penibil . Nu vad nimic in neregula la filmele Disney Channel , incepi de jos dar continui , acum daca au jucat la Disney automat sunt prosti si nu merita sa fie in nici un film din alta parte ca le ,,strica imaginea '' actorii disney nu . Parerea superficiala tipic Romanesaca , ar trebui sa judecati dupa talent nu dupa Disney sau mai bine deloc .Toti judeca doar ca au fost la Disney ca si cum ar fii luat o boala . Actorii ca toti actorii , nimic deosebit .Incetati sa mai judecati doar in fucntie de Disney ca si cum ar fii avut cine stie ce . Acum daca cariera a evoluat , gata a fost la Disney automat este prost si nu stie sa joace . Habar nu aveti de filme si actori .Parerea superficiala doar in fucntie de trecut sau Disney , sau dupa voi ar fii trebui sa ramana la Disney si sa nu evolueze niciodata . Oh
Bakero4u pe 22 Septembrie 2012 08:24
Ehhh...
Nu zic ca e un film prost. Nici ca e unul bun. E un film asa, pentru o dupa amiaza ploioasa, cand n-ai altceva mai bun de facut. Previzibil si cu o povestioara de duzina. Pe unii i-au frapat ochii actorului principal. Pe mine m-a frapat faptul ca acesta era bun la orice: gradinarit, psihologie, militar, amant, dresor de caini, baby sitter, reparat casa, mecanic auto, naval, muzician, sahist, bucatar, bisericos, ce mai, barbatul perfect! Gretos de perfect! In rest, un film bunicel de vazut in familie intr-o dupa amiaza cand n-ai chef de nimic altceva. Oare daca-l contactez imi repara si mie motorul de la barca? :)
10 3
shagrath pe 14 mai 2013 14:05
Corect ! Filmul mi se pare un amalgam de clisee "enervant de sâcâitor".
White.Lily pe 26 mai 2013 23:06
Subscriu. Un film usurel, fara prea mari pretentii. Singurul lucru care ar putea merge in apararea eroului nostru principal este ca cei de la marina au o pregatire foarte riguroasa si stricta. Si-atunci, ma gandesc ca na.... omul este priceput. Un film romantic care mai degraba ar merge pentru adolescenti. Foarte previzibil!
Anna23 pe 19 August 2012 01:09
Foarte bun
Mi-a depasit asteptarile acest film. Zac Efron demonstreaza ca este un actor foarte bun. O frumoasa poveste de dragoste. As zice o lectie de viata.
8 3
claudiu-daniel-lugoj pe 19 August 2012 19:13
claudiu-daniel-lugoj
Sincer am tot stat si m-am gindit, este acest film o capodopera sau nu,nu stiu exact da de mult nu am mai vazut un asemenea film fantastic,cu o poveste de dragoste de zile mari.Cred ca de la filmul The Nottebook,nu am mai vazut un asemenea film cu o poveste atit de tulburatoare,dar si plina de romantism.Dau maximul de stele acestui film,il trec ca o capodopera este excelent,poate inca sunt sub influenta acestui film,deoarece m-am pus sa scriu imediat dupa ce l-am vizionat,dar nu m-am putut abtine sa nu scriu.Este o capodopera acest film cu o poveste fantastica si cu o prestatie foarte buna a actorilor.''Toti avem un destin,dar nu toti il urmam,eu am fost norocos ca l-am urmat'' sunt cuvinte care te misca profund si prefer sa inchei acest comentariu cu aceste cuvinte,nu in ultimul rind sa va rog sa va uitati la acest film,merita.
8 6
marta.b pe 25 august 2013 01:08
Sper ca intre timp te-ai mai racorit si sunt curioasa: nefiind inca sub impresia proaspetei vizionari a acestui film, inca-l mai consideri o capodopera? Parerea mea e ca l-ai supraevaluat.
claudiu-daniel-lugoj pe 25 august 2013 11:23
Poate ,dar sa sti ca inca imi place acest film.
vicki_2005_ok pe 15 Mai 2012 19:26
e ok filmul
bun filmul, romantic, este bine sa l vedeti in cuplu, iar ochii lui Zac Efron te dau gata...
7 5
madyady pe 1 aprilie 2013 21:08
imi spune si cum pot vedea un film aici chiar nu stiu va rog
legolas05 pe 12 Decembrie 2011 15:15
am scos de pe net filmul si l'am vazut,este bun,pacat ca la noi in cinematografe nu este adus,merita vazut
6 4
Manusa pe 15 August 2012 22:41
Un film bun cu o poveste frumoasa, iar Zac Efron a jucat excelent si dovedeste ca este un actor foarte bun.
5 4
aurelian_chiriac19 pe 03 Ianuarie 2013 22:51
filmul e bunicel chiar dragut pana la un moment dat dupa care de vine cam idiot.adica ea gaseste poza lui frasu si e socata si nu vrea sa-l mai vada.adica cine naiba ar face asa ceva.din cauza asta doar un 5
3 0
yasanto pe 26 Mai 2012 21:19
l-am vazut de 8 zile
ha nu se poate vota si la altele se voteaza inainte cu un an
3 2
CataTinky pe 15 Iunie 2012 02:51
Nicholas Sparks e la inaltime si de data asta! Nu cred ca o sa ma plictisesc vreodata de cartile (si implicit ecranizarile) lui!
E mai mult decat o poveste... e o lectie de viata care ne arata ca din cand in cand e bine sa credem in destin si in miracole si mai ales ca totul se intampla cu un motiv.
Filmul e superb, are o atmosfera aparte, iar rolul lui Logan i-a venit manusa lui Zac Efron. Mi-a placut la nebunie cum a jucat, a imbracat personajul intr-o calmitate si o caldura uimitoare!
Imi pare extrem de rau ca filmul nu o sa intre in cinematografele romanesti... mare pacat! O poveste de dragoste atat de frumoasa nu ar trebui ratata!

3 4
cosmin_kedii pe 16 Mai 2012 09:33
Acesta a depasit asteptarile mele. A fost o poveste mare
merita urmarit

3 4

Spune-ţi părerea despre The Lucky One

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Lucky One
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells