Articole The Rebound

(2009)

Idilă cu dădaca mea

Echipa de producție

Bart Freundlich - regizor

Cel mai recent film al lui Bart Freundlich, Trust the Man/ Ai incredere in barbati, a fost unul dintre cele mai vandute filme de la editia din 2006 a Festivalului de Film de la Toronto. Drama cu actiunea plasata in New York ii are in distributie pe Julianne Moore, David Duchovny si Ellen Barkin. Filmul lui de debut ca scriitor si regizor a fost scurtmetrajul A Dog Race in Alaska, cu Sam si James Waterston. A continuat cu documentarul de scurtmetraj Hired Hands. Primul lung metraj scris si regizat de el a fost The Myth of Fingerprints, care a avut premiera la Festivalul de Film Sundance si care a castigat Premiul Publicului la Festivalul de Film Deauville. Apoi a scris si a regizat productia independenta World Traveler/ Ratacit in lumea larga, avandu-i in distributie pe Julianne Moore si pe Billy Crudup. Mai tarziu, a regizat Catch That Kid/ Micutii infractori, cu Kristen Stewart si Corbin Bleu. In televiziune, Freundlich a regizat episoade din Californication pentru Showtime si un episod-pilot pentru Lifetime Channel.

Mark Gill - producător

Mark Gill este presedintele companiei The Film Department. Timp de 3 ani a condus compania Warner Independent Pictures. In perioada in care a lucrat acolo, compania a produs 15 filme si a primit 11 nominalizari la Oscar pentru filme precum March of the Penguins/ Calea imparatului si Good Night and Good Luck/ Noapte buna si noroc!. Inainte de Warner Independent, el a realizat patru filme pentru Stratus Film Co. intre care Laws of Attraction/ Legile atractiei, Matador/ Matadorul si The Painted Veil/ Valul pictat. Si-a petrecut opt ani la Miramax Films ca presedinte al Miramax - L.A unde a fost implicat in productia si achizitia a peste 20 de filme, intre care The Talented Mr. Ripley/ Talentatul domn Ripley, Central Station, In the Bedroom si Amelie. Inainte de a veni la Miramax, a lucrat timp de sase ani la Columbia si la TriStar Pictures.

Tim Perell - producător

Perell a produs primul lui lungmetraj, Breathing Room, in regia lui John Sherman, in acelasi an in care a fondat Eureka Pictures impreuna cu Howard Bernstein. In aceasta perioada, a produs primul film impreuna cu Freundlich, The Myth of Fingerprints/ In familie. In calitate de copresedinte la Eureka, Perell a produs The Opportunists/ Oportunistii, cu Christopher Walken. La scurt timp, Perell a fondat Process impreuna cu Howard Gertler. Intre proiectele lansate se numara filmul lui Freundlich World Traveler/ Ratacit in lumea larga si I'm With Lucy/ Dragoste la a doua vedere, regizat de Jon Sherman. Productiile recente includ The Best Thief in the World/ Cel mai bun hot din lume al scriitorului si regizorului Jacob Kornbluth, Pizza in regia lui Mark Christopher, Trust the Man/ Ai incredere in barbati! al lui Freundlich si Shortbus al lui John Cameron Mitchell. In 2006 a primit o nominalizare in topul Variety al celor „10 producatori de urmarit", iar in 2007 a castigat Premiul Film Independent Spirit Producer.

Neil Sacker - producător executiv

Neil Sacker a fost presedinte si COO la The Film Department din 2007. Inainte de a lucra la The Film Department, Sacker a fost COO la Yari Film Group, compania care a produs si a finantat filmul premiat cu Oscar, Crash/ Crash: Povesti din L.A. In cei patru ani in care a lucrat aici, Sacker a fost responsabil de afacerile companiei, de finantari si operatiuni, fiind un pion principal in strategia de construire a organizatiei. Primii ani au fost petrecuti la Miramax Films unde a condus departamentul de afaceri juridice atat pentru Miramax, cat si pentru Dimension. A supravegheat toate aspectele afacerilor, inclusiv dezvoltarea, productia, achizitia si litigiile, participand la peste 75 de filme, printre care Scream, Good Will Hunting si The English Patient/ Pacientul englez.

Jonathan Freeman - director de imagine

Jonathan Freeman si-a dovedit talentul in numeroase proiecte, de la filme independente foarte apreciate pana la spoturi publicitare. Si-a inceput cariera in televiziune, lucrand la seriale precum Prince Street, pentru care a fost nominalizat la Premiile ASC la categoria „Cea mai buna imagine". A continuat cu filmul Strange Justice, care i-a adus a doua nominalizare la Premiile ACS pentru aceeasi categorie. Filmografia lui mai cuprinde: The Prizewinner of Defiance Ohio, Ignition si The Edge of Love/ Triunghiul dragostei. In plus, Freeman a lucrat la multe seriale de televiziune de succes, precum Taken, Rescue Me, si Rome/ Roma. El continua sa lucreze atat in industria filmelor artistice, cat si in televiziune.

Christopher Tellefsen, ACE - editor

IDILA CU DADACA MEA reprezinta al 24-lea lungmetraj editat de Christopher Tellefsen. In ultimii ani, a mai editat The Human Stain/ Culoarea minciunii, The Village/ Satul, filmul premiat cu Oscar - Capote, A Guide to Recognizing Your Saints/ Cum sa-ti recunosti sfintii si The Yellow Handkerchief. Si-a inceput cariera la New York cu proiecte care includ filmele nominalizate la Oscar Metropolitan, The People vs. Larry Flynt/ Scandalul Larry Flynt, Gummo/ Orasul nebunilor, Chinese Box/ Cutia chinezeasca si Analyze This/ Cu nasu’ la psihiatru, pentru care a fost nominalizat la Premiile Eddy. Mutandu-se la Londra la sfarsitul anilor '90, Tellefsen a editat Birthday Girl/ Nevasta la pachet si Changing Lanes/ Miscari periculoase al lui Roger Michel. Pentru Man on the Moon/ Omul din Luna, a primit o nominalizare la Premiile Eddy. In prezent, editeaza Lambert & Stamp, un documentar despre ascensiunea meteorica a managerilor de la The Who.

Sinopsis Despre distribuție
jinglebells