The Acid House

(1998)

Vieți distruse

Poster The Acid House Poster The Acid House

Sinopsis The Acid House

Mai mult

O trilogie comica intunecata, suprarealista si caustica, scrisa de scotianul Irving Welsh.

In "Razbunarea", viata lui Boab se destrama pe toate fronturile: este concediat de la slujba, parasit de prietena si dat afara din casa de parinti. Dar intr-o carciuma, Boab intalneste pe cineva care-i va schimba radical destinul si ii va permite sa se razbune pe lume.

In "Delicatete", vecinul de la etajul superior ii fura lui Johnny nu numai electricitatea, ci si iubita. Si in "LSD", rebelul Coco face schimb de corpuri…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2
Martin Clunes Martin Clunes Rory (The Acid House) Kevin McKidd Kevin McKidd Johnny (A Soft Touch) Ewen Bremner Ewen Bremner Colin 'Coco' Bryce (The Acid House)
Kirsty Mitchell Kirsty Mitchell Julie Jemma Redgrave Jemma Redgrave Jenny (The Acid House) Irvine Welsh Irvine Welsh Parkie (The Granton Star Case)
Stephen McCole Stephen McCole Boab Michelle Gomez Michelle Gomez Catriona (A Soft Touch) Maurice Roëves Maurice Roëves God (The Granton Star Case) / Drunk (A Soft Touch) / Priest (The Acid House)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 28 Ianuarie 2013 04:33
Este un film potrivit si pt lista : Femei albe - dezavantaje - solutii = o frumoasa nevasta sau concubina !? care se numeste cum ? , ca nu am fost atent , si nu am gasit poze cu ea nici pe IMDB pe net , apare in partea a doua segmentul "A Soft Touch", si seamana cu Melina Mercouri in poza a doua ,
... Mai departe este spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului sau detalii in plus fatza de cele din sinopsis , pt cei care au vazut filmu si vor sa isi reaminteasca doar anumite parti din el . )
citeşte

0 2

Spune-ţi părerea despre The Acid House

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Acid House
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells