Steel Rain

(2017)

Gangcheolbi

Poster Steel Rain Postere Steel Rain

Sinopsis Steel Rain

O lovitură de stat din Coreea de Nord forțează un agent să plece spre sud cu alt agent numit “Numărul unu”. În timp ce ofițerii din nord ii vânează pe cei doi, agentul trebuie să colaboreze cu sud-coreenii pentru a opri războiul nuclear.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1
Vezi pe Netflix

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
popica_florin pe 29 Mai 2019 17:48
In prima treime a filmului am crezut că este o prostie dar de fapt pe parcurs s-a dovedit un film foarte bun .Într-adevăr este mai bun decât oferă cinematografia americana.Ideea este interesanta,efectele speciale sunt excelente,actorii au 'intrat' in pielea personajelor foarte bine.Un film excelent creat de cinematografia sud coreana.
1 0
mitza2003ro pe 27 Noiembrie 2022 17:33
Mi-a plăcut filmul n-am ce zice. Dar așa ca să mai râdem,un camion Daewoo ajunge un Merz' nou ba chiar îl și lovește din spate de câteva ori gen dacă vroia îl și depășea, în cazul în care ei se luptau pentru viata lor. Aici chiar au exagerat cu Daewoo-ul lor, dacă-i dădeau talpă la Merz'-ul ăla nu-i mai vedeau ăia cu camionul lor în următorul minut. :)
0 0
Cretzulynne pe 26 August 2018 13:01
Ca de obicei, un film de acțiune coreean face cât 10 filme de acțiune americane...
Nici acesta nu face excepție de la regulă. Compact, dens, povestea pe și din toate planurile, fără să te plictisești pe durata lui lungă.

0 0

Spune-ţi părerea despre Steel Rain

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi actiune
jinglebells