Articole Pride

(2004)

Regele junglei

subject

O productie de un dramatism muscator, avand în rolurile principale lei adevarati.
Bazata pe comportamentul leilor adevarati, aceasta drama emotionala, de mare impact, se deruleaza chiar în lumea leilor.

"Filmul a fost descris ca "o combinatie de 'Babe' si 'Johnny Morris’", facandu-se referinta la filmul de animatie de mare succes si la prezentatorul-veteran de programe despre natura pentru copii. “
Guardian

Un film dublat cu vocile lui Helen Mirren, Sean Bean, Kate Winslet, Rupert Graves, Martin Freeman, Robbie Coltrane, Jim Broadbent, John Hurt si Kwame Kwei-Amah.

Animalele adevarate devin vedetele acestui film de actiune revolutionar, destinat întregii familii si derulat pe fundalul decorului uluitor al Africii de Est.
Filmul combina imagini superbe de natura, tehnici de animatie de ultima ora, o distributie de voci ale unor actori celebri, un script atent construit de Simon Nye si tehnici de animatie sofisticate care permit animalelor sa discute între ele si sa fie chiar ele cele care spun povestea, acceptand ca traditiile vietii de familie pot uneori sa fie greu de îndurat de un tanar pui de leu nastrusnic precum Suki. În ansamblu însa, e bine sa cresti în Serengeti si, initial, se pare ca nimic nu poate tulbura armonia familiei sale linistite. Iata însa ca se produce o tragedie care îi pune puiului de leu curajul la încercare si îi dezvaluie legile si fortele naturii, în lupta sa pentru supravietuire.
Sinopsis
ALTE ARTICOLE
jinglebells