Păreri Pirates of the Caribbean: At World's End

Pirații din Caraibe: La capătul lumii

Ordonează după
Davy.Jones pe 02 Iulie 2009 14:04
hehe
este un film extraordinar, ca si celelalte 2...si cred ca tot filmul poate fi reprezentat de fragmentul "nobody moves...i drop my brain" :))
51 5
AeroX pe 18 august 2009 17:30
aoleu ce tare a fost faza aia in film=))
katakta pe 16 august 2010 16:35
Extraordinar film ...
palade_gil pe 18 Iulie 2009 18:40
Toata seria este super! Pentru cei care mai au suflet de copil este recomandat! Are de toate!
18 3
roxxy30 pe 17 Iulie 2009 17:56
:X:X
ador filmul acesta este reusit dupa parerea mea , sfarsitul nu imi prea place dar in rest este ok .... imi place mult de orlando bloom si de johnny depp sooper tari:X
14 3
Theodor2011 pe 23 februarie 2016 00:37
Te citez: '' sfarsitul nu imi prea place'' Dimpotriva finalul este cel mai frumos si ridica calitatea partii a treia din serie. Ma rog este parerea ta personala.
irina_irra pe 26 Iulie 2009 17:39
l'am vazut.E un film foarte bun.o comedie foarte buna...mai ales k joaca Johny deep! unul dintre cei mai buni actori,la fel si Orlando Bloom
13 3
Alexandru1991 pe 28 Iulie 2009 02:23
Chiar bun si filmul la capatul lumii si parca aici s-au grabit putindin 2006 cand a fost terminat cufarul omului mort si pana in 2007 ... este bine soooooper filme
12 3
andreea_andreea pe 12 Iulie 2009 15:03
desi mi s a parut ca la 1 si 2 s a lucrat mai mult, a fost bun si acesta, e bun de vazut
11 3
cezarika21 pe 22 Martie 2014 16:54
Călătorie în lumea umbrelor
Decizia de a face un film despre Piraţii din Caraibe a fost astfel una inspirată din punct de vedere comercial, iar succesul comercial uriaș înregistrat de ”Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl” a determinat realizarea a două continuări ce urmau să alcătuiască o trilogie. "Pirates of the Caribbean: At World's End" urma să încheie această trilogie cu înfrângerea definitivă a crudului Davy Jones și eliberarea sufletelor captive pe nava-fantomă ”Olandezul Zburător”, pentru a rezolva intriga fantastică și a readuce povestea la început.

Filmul duce povestea mai departe, la nivel global, determinând reunirea frăției piraților pentru a pregăti mult așteptata înfruntare între pirați și Compania Indiilor de Est, în timp ce intriga suplimentară referitoare la zeița Calypso și la nava-fantomă potențează misterul prin… citeşte

10 0
up pe 29 Iunie 2009 11:53
exelent exelent
super e filmul cam complicat dar merge........nota 10
10 3
nicoletabargu pe 08 Iunie 2009 15:59
Recent am vazut si partea a treia si am savurat fiecare moment din film. Imbinare oarecum ciudata intre fantastic, aventura, romance pe alocuri si umor fac din “Piratii din Caraibe” unl din cele mai bune filme pe care le-am vazut
9 1
lovelegolas pe 13 Februarie 2010 18:35
lovelegolas
pe langa stapanul inelelor e cel mai tare film......il iubesc pe johnny deep si orlando bloom..........sunt actorii mei favoriti..........vreau sa vad toate episoadele din acest film..........pwp
9 4
Theodor2011 pe 9 aprilie 2013 11:28
Bine zis: Lord Of The Rings, si Pirates Of The Caribbean sunt de departe cele mai bune filme de aventura, si nu numai
bogdan0125 pe 12 Martie 2010 14:21
un film bun dar cu mult sub primele doua care au fost foarte bune. Ma dezamgit mult de tot aceasta a treia parte a serii Piratii de Caraibe. Scene puse parca doar pentru ca filmul sa fie la fel de lung ca si primele doua. Singurul lucru pentru care i-am dat filmului nota 7 este modul in care Johnny Depp il joaca pe capitanul Jack Sparrow ( la fel de bine ca si in primele doua filme ) in rest nimic interesant in aceasta parte a serii.
9 9
viktor27oct pe 26 iunie 2011 12:16
prima jumatate a avut doar cateva momente interesante, parca s-a apropiat la nivelul celui de al doilea cu razboiul, dar pentru mine ramane mult mai slab
Theodor2011 pe 07 Martie 2012 15:35
Buna si a treia parte, cu toate ca nu se ridica la nivelul primei parti (The Curse Of The Black Pearl)-2003. Este partea cand trasnitul capitan al corabiei Black Pearl (Jack Sparow) interpretat magistral de Johnny Depp si impreuna cu echipa lui de piarti (Gibbs,Barbossa,Will Turner,Elizabeth) triumfa in fata Companiei Indiilor de Est condusa de lordul Cutler Beckett,iar finalul a fost de neuitat. Pintel si Ragetti, alaturi de papagalul exotic, si maimutica lu' Brbossa au fost EXCEPTIONALI
8 1
fanty pe 07 Aprilie 2010 23:28
Pirates of the Caribbean: At World's End
johnny deep face tot filmu, ori cum toti actiori sunt pusi la locul lor , un film exceptional care te tine cu sufletul la gura pe durata filmului ...exceptional!
8 3
dani pe 26 Ianuarie 2009 23:14
:))si mai e unu cik:``finalu e cam ciudat...unde pleaca sparrow?``
:))mai uitate si u de 3 ori la final:))pleaca dupa barbossa care ia luat iar perla:)

8 5
alnilam pe 27 Iunie 2007 12:01
mie mi-au placut toate 3 seriile, nu stiu ce pot unii sa se planga. Plus ultimul a fost super.si orlando bloom a jucat bine, ca toti de altfel, asa ca nu mai criticati!
7 4
Aednib pe 03 Iunie 2007 21:16
imi pare rau ca nu pot da stele negative... din pacate este cea mai nereusita continuare... se pare ca 3 nu este numarul norocos pentru Gore V...
efecte zero, monologuri stupide, decoruri puerile si garderoba... lipsa, singura salvare este coloana sonora ce da dovada de creativitate... incercati sa judecati filmul fara sa tineti cont de primele parti... nu va lasati imbatati de magia potc 1 si 2... e pacat sa ne turmentam cu apa rece...

cum poate sa va placa un film ce tine cam 160minute in care nu se intampla nimic deosebit...?!

4 19
yoana1997 pe 11 aprilie 2010 00:08
poti face unul mai bun,Aednib?Daca da,de ce nu arati taletul omenirii?Lasi asa,sa pierdem un geniu printre degete?
radu96 pe 21 martie 2014 19:49
Seria 3 mi-a placut cel mai mult dintre primele 3.Oricum exista oameni carora nu le plac genul asta de filme insa consider ca nu ar trebui sa se bage critici negative, asta ca sa o spun frumos:P
Geaca Vrabioru pe 22 Iunie 2007 00:19
foarte slab. incredibil de slab. pt mine este o mare dezamagire. dintr-un scenariu facut varza a iesit un film de 2 lei. si ce fain a fost primul!!!!!!
4 20
blackheart4you pe 3 decembrie 2011 03:58
du-te si uitate la hannah montana :-j
Theodor2011 pe 27 ianuarie 2013 13:54
Geaca Vrabioru, pe o parte ai dreptate cand spui ca nu se compara cu prima parte, dar cand spui ca partea a treia e incredibil de slaba EXAGEREZI
sarrpe pe 11 Februarie 2011 18:53
Cel mai slab din cele 3 serii de pana acu, nota 9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 2
septick pe 9 mai 2011 15:07
slab... si ii dai 9? :|
Theodor2011 pe 20 aprilie 2013 17:50
sarrpe nu s-a referit ca e slab neaparat, ci in comparatiile cu primele doua parti, si daca partii a treia i-a dat 9, primelor doua le-a dat 10, deci n-a gresit
cosmin_kedii pe 03 August 2013 12:17
Nu știu dacă acest lucru este cel mai bun din tranșă , dar în orice caz am fost foarte multumit de acest album
3 3
CmrsCristina pe 26 Septembrie 2011 15:46
Un film exceptional. Abia astept sa-l cumpar de la Libertatea:))
Chrisstyna pe 08 Aprilie 2011 13:57
Filmul este super!
Distributie buna,efecte bune,actiune,umor...cate un pic din toate! Bine au facut regizorii ca l-au lasat pe Depp sa improvizeze si sa aduca un plus de culoare personajului interpretat.Genul asta de film nu cred ca poate plictisi pe cineva!
Geo_Ruxy pe 28 Decembrie 2010 23:47
10 pt Depp, e fantastic. El face tot filmul, chiar de "nu se intampla nimic", cum am citit mai sus... Superb joaca rolul piratului Jack Sparrow. Incantator.
Labrinth pe 27 ianuarie 2012 00:17
Bine spus!
Pitbull pe 11 Decembrie 2010 09:39
Legendele piraţilor nu obosesc niciodată..
Pirates of the Caribbean: At World's End - Legendele piraţilor nu obosesc niciodată...
Nu mai e un secret pentru nimeni că steagul negru cu oase încrucişate este o invenţie a autorilor de romane picareşti din secolul al XIX-lea. Majoritatea piraţilor navigau sub pavilion propriu sau naţional (mai ales în cazul corsarilor), şi doar rareori unii dintre ei arborau, înainte de atac, o cârpă neagră. Dar celebrul icon al morţii care a ajuns apoi să se răspândească în limbajul standard al imaginilor din întreaga lume şi din toate domeniile nu e decât cel mai cunoscut mit din fabuloasa încrengătură de legende ţesute în jurul acestui brand tâlhăresc mult mai puţin romantic în realitate decât în ficţiune. Majoritatea invenţiilor aparţin scriitorilor, dar nu sunt puţine nici tradiţiile, superstiţiile, poveştile şi anecdotele provenite chiar din lumea… citeşte

legolas05 pe 21 Mai 2010 21:10
un film bun care merita vazut...imi place.....insa cel mai mult imi place triologia stapanul inelelor
deea9595 pe 10 August 2009 11:23
trebuie sa recunoastem ca johnny e singurul barbat din lume care arata sexy machiat cu creion negru:))

oricum,filmul acesta e preferatul meu din toata seria!!!

2 2
carmen_angelus_romila pe 09 Septembrie 2018 10:44
Un nou episod din povestea aventurii fantastice al cunoscutelor personaje: căpitanului Jack Sparrow, alături de corespondentul similar Barbossa, Will Turner și Elizabeth Swann, intr-o actiune disperata de supravietuire.
Get0dac pe 03 Martie 2014 16:12
Gore Verbinski isi incheie trilogia in mod redundant...in timp ce lasa loc de partea a patra (pe care nu o va regiza), el incheie destinele unora dintre cele mai indragite personaje (care nu vor mai juca in patru).
Apoteotic, epic, fulminant....cu o coloana sonora exceptionala (cea mai buna din serie)....asa s-ar putea defini Pirates of the Caribbean: At World's End.
Merita fiecare minut.
Vizionare placuta.

cezarika21 pe 22 martie 2014 17:02
Cel mai bun comentariu. +1.
Get0dac pe 22 martie 2014 18:54
Multumesc.
LoreDanna pe 04 Ianuarie 2012 22:12
Un "must see" fara doar si poate, Johnny Depp joaca extraordinar, precum ne-a obisnuit.
Ovidiu239 pe 20 Aprilie 2013 16:27
Foarte buna si aceasta a treia parte din celebra serie Piratii din Caraibe, chiar daca e mai slaba decat primele doua parti, merita vazuta. Un plus ar fi efectele vizuale care mi s-au parut ceva mai bune decat in primele parti, dar un mic dejanvantaj este la durata filmului, care este cea mai mare din toata seria si lucrul asta se simte. Oricum scenariul a fost bun, deci daca v-au placut primele, si asta o sa va placa.
dannyell pe 23 Februarie 2012 14:29
Pirates of the Caribbean:At World’s End
Un film extraordinar.Merita vazut fiindca este la fel de bun ca si celelalte doua.Ce imi place mult este lupta finala dintre Jack si Davy Jones,te tine cu sufletul la gura si nu numai ea ci si incercarea lui Will de a-si elibera tatal.Lucrul care nu-mi place este ca Will va trebui sa mearga in lumea lui Jones la sfarsit in loc sa stea cu iubirea lui Elizabeth.Este un film fantastic mai ales cum se imbina aventura cu umorul si povestea de iubire dintre Will si Elizabeth.Merita vazut este de nota 10!!
Crist11 pe 06 Iulie 2011 00:39
Nemaipomenita interpretarea lui Davy Jones... dar si al lui Orlando Bloom.
Pacat ca in seria 4 a francizei el nu va aparea.

viktor27oct pe 26 Iunie 2011 12:20
Cati dintre voi ati vazut scena din final de dupa generic? Parca merita un plus ...
kakapiciu pe 25 Mai 2011 20:13
Film de nota 10! Pe masure ce se fac filme Piratii din Caraibe, aceasta serie devine din ce in ce mai palpitanta iar capitanul Jack Sparrow ne uimeste din ce in ce mai mult.
catasmile17 pe 24 Aprilie 2011 00:12
un film foarte frumos !!!!!!!!!!!
merita vazut !!!!!!!!
recomand si primele 2 parti !!!!!!!!
asteptam al 4-lea :x

deliadulce pe 13 Aprilie 2011 17:46
Foarte frumos!Este un film foarte bun.Actorii joaca bine, Nota 9!
gary2769 pe 28 februarie 2014 18:08
Ce dracu v-o fi placut la filmul asta asa mult .strambaturile lui johnny deep..ciudati aia de pirati care provoaca sila si dizgratie sau momentele de groaza penibile din film ...Pai johnny deep asta chiar nu stiu la ce e asa bun ..sigur asa il vedeti voi ..chiar de rahat filmul asta.Nu mi-a placut deloc.nota 2
ylyutza pe 31 Martie 2011 17:20
mia placut si aceasta a treia parte foarte mult,merita sa te uiti
Vorador pe 11 Martie 2011 00:08
Ce bine a inceput aceasta trilogie si ce urat s-a continuat,acesta, mi se pare cel mai slab din serie,inceputul este destul de confuz si de-a dreptul plictisitor,noroc cu lupta finala care este superba.Pentru cei care nu stiu finalul dupa terminarea scrisului,''after 10 years'' http://www.youtube.com/watch?v=_eBcQM8urAY
alex_il_fenomeno pe 28 Iunie 2010 09:35
Acest film e mult mai bun decat o arata descrierea lui si in el se intampla multe evenimente neprevazute;eu cred k e la fel de bun k si celelalte doua parti!
6Patronul9 pe 26 Octombrie 2018 12:58
Frumos
Stiu ca majoritatea il considera pe al doilea ca fiind cel mai bun din serie,dar pentru mine personal acesta este cel mai reusit din toate punctele de vedere.Finalul filmului face toti banii.Are o durata considerabila,e adevarat,insa pe mine personal nu m-au deranjat niciodata filmele lungi.Este doar opinia mea.Un film frumos de vazut cu toata familia si care mereu te face sa zambesti.
AmphitriteMermaid pe 20 Ianuarie 2018 17:18
E foarte spectaculos si al treilea film. Mi-as fi dorit ca povestea de dragoste sa se termine bine, dar in rest mi-a placut mult.
mirela_laura pe 19 Ianuarie 2018 20:38
Nu sunt fan Piratii din Caraibe , nu prea am idee in ce an se intampla actiunea dar copilul spanzurat are aparat dentar ????????????????
patricia_ciobanu pe 18 Martie 2017 16:43
Este un film bun,merita vazut,din punctul meu de vedere.
ValentinaV pe 09 Martie 2017 00:25
Un film foarte bun, ma bucur ca le-am vazut pe toate intr-un interval scurt de timp:2 zile, dar nu inteleg ce s-a intamplat cu Calypso si in cele din urma cu Davy Jones?! Asta e lucrul neclar... adica au ferecat-o pentru ca lumea era total altfel cu ea libera.... aici e cam aiurea...
cosmin742000 pe 22 Ianuarie 2017 07:25
Un film jenant de plictisitor si de lung despre nimic.
mihai_barbu pe 23 Ianuarie 2016 22:53
Bun film Sparrow este teribil de amuzant :)) parte-a 4 nu prea a convins da a fost ok
Bogdan.Alexandru pe 21 Aprilie 2015 19:10
Aceasta parte mi-a captat in mod deosebit atentia. Pot spune ca pana acum este preferata mea.
omucuvaloare pe 20 August 2014 19:31
O idee absolut originala...care bulverseaza...intriga...in, fine, nu te poate lasa indiferent! Nu stii ce sa faci: sa vizionezi pana la capat, sa revezi la nesfarsit anumite secvente, sa faci o pauza si sa te gandesti de la ce a pornit totul;
Mariannaa pe 14 August 2014 17:49
Obligatoriu de văzut
Cum sa nu adori seria asta de filme. Pe mine m-a cucerit totalmente
DiCaprio21 pe 10 Iulie 2014 14:14
un film obligatoriu de vazut. e frumoasa si aceasta parte.insa parerea mea e ca primele 2 parti sunt mai bine reusite.
Sorin87 pe 26 Mai 2014 18:06
foarte bun filmul din toate punctele de vedere pot sa spun ca merita vazut din plin
Go1 2 3 4 5

jinglebells