Past Lives

(2023)

Din alte vieți

Poster Past Lives Postere Past Lives

Sinopsis Past Lives

Past Lives SUB

În coreeană există un cuvânt, „in-yun”. Se traduce „soartă”. Dar, mai ales, se referă la modul în care destinul aduce doi oameni împreună pe baza nenumăratelor legături din viețile lor anterioare.
Nora și Hae Sung au o legătură specială încă din copilărie, dar drumurile lor se despart atunci când familia Norei emigrează din Coreea de Sud. 20 de ani mai târziu, în New York, cei doi se regăsesc pe parcursul unei săptămâni, timp în care își confruntă noțiunile despre iubire și destin.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.9
2 nominalizări Oscar, 5 nominalizări Globul de Aur, 3 nominalizări BAFTA, o nominalizare Berlin
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

A24, CJ ENM Co., Killer Films

Distribuitorul international

A24

Distribuit in Romania de

Bad Unicorn

Box office Past Lives

Weekend premieră (18.09.2023)
  • Loc 11
  • Spectatori 6.013
  • Încasări (RON) 97.150,00
Total
  • Spectatori 15.730
  • Încasări (RON) 315.900,00
  • Încasări (USD) 67.488,48

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
boris.vultur pe 02 Octombrie 2023 07:32
Dulce-amar
O poveste autobiografică în trei epoci și două continente. Fără clișee, cu grație și candoare. O tensiune electrică, un ton dulce-amar. Cum e timpul...regăsit? Un film inteligent, bulversant, amintind de magia lui Wong Kar-wai din „In the Mood for love”.
5 0
sabinalin pe 17 Noiembrie 2023 08:43
In Yun. Cuvant coreean care desemneaza reincarnarea, se refera la vieti trecute. Doi straini care trec pe strada unul pe langa altul. Hainele lor se ating din intamplare. De cate ori se intampla? Poate ca s-au mai cunoscut in vieti trecute. Sau poate ca nu, poate ca e numai o intamplare. Un barbat si o femeie. Suflete-pereche in lumea agitata a zilelor noastre. Emigratie, azi aici, maine-n Focsani, ce-am avut si ce-am pierdut. Cine mai are timp in lumea zilelor noastre sa-si caute, sa-si gaseasca sufletul pereche? Exista sentimente. Mai exista sentimente ? Astazi, cand toata lumea alearga dupa cea mai buna oferta, e tot mai complicat, e chiar contraproductiv sa fii sentimental. Pentru ca dincolo de sentimente exista interese. Iar sentimental in zilele noastre e tot mai frecvent egal cu a fi fraier. Sau, ca s-o indulcim putin, idealist.

Frumos, puternic emotional, despre… citeşte

4 0
viki199- pe 09 Septembrie 2023 00:34
Sunt și variante cu happy-end
SPOILER ALERT

Filmul incepe frumos cu o dragoste copilaroasa terminat brusc datorita intentilor adulte.
Pe principul "ce face creierul nu rupe inima" cei doi protagonisti se gasesc online dupa 12 ani si chimia dintre ei este pura si la fel de puternica ca cea initiala ( ! EXTREM DE IMPORTANT de mentionat ca pana in acest punct protagonisti nu se aflau in alta relatie si se acomodau greu in lumea exterioara semn ca ambii suferau unul dupa celalant )
Pana aici firul filmului curge frumos si lucrurile decurg firesc.

DAR URMEAZA PARTEA TOXICA

Ea decide sa rupa legatura "temporar" cu el motivand ca vrea sa isi faca o viata in SUA ( intrebare retorica : Daca isi dorea o viata noua in taramul "fagaduintei" ( in realitate taramul aurolacilor si al sobolanilor ! ) de ce nu a incercat sa se integreze in tot acest timp? de ce la asteptat pe el ?… citeşte

4 6
magic_box pe 12 septembrie 2023 17:29
Un comentariu de un penibil desavarsit! Scrisul cu majuscule si expresia taramul "fagaduintei, in realitate taramul aurolacilor si al sobolanilor ating apogeul!
viki199- pe 21 septembrie 2023 18:05
Poate părea mea e prea subiectivă recunosc, dar chiar și în viață reală sunt și finaluri frumoase. Depinde de ce alegeri facem și când le facem. Și dacă cineva suferă dupa o despărțire sau după o persoană cu care nu se poate vedea din diferite motive , nu își face într un timp scurt o noua relație ( mai ales fetele ) , bineînțeles dacă e iubire din ambele părții...
lili22 pe 23 Septembrie 2023 10:48
Un film foarte bun, va emotiona multe femei desi astfel de experiente sunt greu accesibile majoritatii. Greu de ales intre un barbat atragator si sot.
2 1
sebybog pe 3 februarie 2024 08:17
Adică, greu să alegi în a-ți urma dragostea sau a respecta o cutumă socială care , mai devreme sau mai târziu, va provoca doar tristețe și regrete?
SnowFlower pe 12 Martie 2024 21:55
Viata pur si simplu
Cel mai mult mi-a placut felul cum au comunicat intre ele toate personajele, exprimarea sincera a sentimentelor, a temerilor, a nazuintelor, a tristetii.
0 0
sebybog pe 03 Februarie 2024 08:14
părere
La prima vedere, un film bun care te îmbie la niște stări sufletești deosebite. Dar nu e decât o jelanie aproape mută, o amestecătură de regrete inutile cu un final previzibil: ce să faci, asta e... Să te revezi cu marea dragoste și să ai niște dialoguri fade, brr... Să te gândești mereu la ea/el, să visezi la o viață împreună , iar când ești față în față să nu faci absolut nimic ...Prea patetic după gustul meu. Și tras de păr, cu câteva aspecte care prea se bat cap în cap.. Îmi amintește de un roman al unui celebru scriitor de povești siropoase. El, ea, dragoste nebună, totală, apare și un copil , dar ea sacrifică totul pentru a pleca să ajute refugiații sorții nu știu pe unde ( desigur, luând copilul cu ea într-o zonă instabilă și periculoasă).
0 0

Spune-ţi părerea despre Past Lives

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Past Lives
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells