Păreri Pirates of the Caribbean: At World's End

Pirații din Caraibe: La capătul lumii

Ordonează după
ciobotaru pe 13 Decembrie 2009 00:02
CAPODOPERA FARA CAPODOPERA
daca spui PIRATII DIN CARAIBE ai tendinta sa spui OAU ! imediat fara sa mai gandesti , multi ma intreaba , ti-a placut filmu ? si eu spun da , dar un da plin de ura si frustrare la adresa celor care l-au creat , mie imi da impresia ca acesti oameni au jonglat puri si simplu cu arta si comercial si in cele din urma a iesit o salata vizuala , deloc de aruncat la gunoi si deloc de pus in raft langa biblie , aceleasi sentimente si pareri le am si pentru the lord of the ring partea a treia
loveislife pe 02 Septembrie 2009 12:53
Cat de tare poate fi Johnny Deep:X il adddddddoooorr:X
olar aryna pe 07 Septembrie 2008 20:42
imi place foatre mult fimu acesta si celelalte parti imi palce foarte mult orlendo bloom ..ii iubesc f mult pe totii.....(cel mai tare fim)
radu96 pe 21 Martie 2014 19:45
NOTA10
Toate episoadele din Pirates of the Caribbean sun de nota 10.Astea sunt filmele la care te poti uita si de 50 de ori la ele si tot reusesc sa te faca sa simti ca faci parte din film. Jack Sparow ramane personajul meu preferat din toate filmele de aventura.
Claudynho pe 31 Ianuarie 2014 16:48
Un film plin e aventura in prezenta lui Johnny Depp !!! Recomand
MariaVilla pe 01 Iulie 2013 00:19
Am vazut toate filmele din seria "Pirates of the Caribbean " si sper ca si partea a5-a sa fie la fel de amuzanta si placuta de vizionat ! Jhonny Depp e cel mai tare !
Akatzuky pe 11 Mai 2013 17:45
Capodopera, o serie care trebuie vazuta de toata lumea!
Iulidesprefilme pe 04 Februarie 2013 21:24
Aventurile pe mare continuă...machiajul şi efectele vizuale merită atenţia...
PLaurentzyu pe 03 Februarie 2013 21:59
Un film care merita vazut. E mai slab decat cel de-al doilea, dar totusi frumos.
Razvan600 pe 18 Septembrie 2012 14:01
Obligatoriu de vazut
Foarte buna si a 3-a parte a seriei Piratii din Caraibe, johnny deep face un rol de zile mari in aceasta franciza.
madgthefirst pe 20 Martie 2012 01:23
Marcel IUres
dar nimeni nu l-a remarcat pe Marcel Iures in filmul asta? hai sa ne mandrim ca avem un actor roman de nota 10 care a jucat in multe filme de nota 10.
GeorgeGeo2011 pe 12 Martie 2012 16:50
Doamne
Uitati exista 96 de oameni care habarn-au sa aprecieze un film, cum poti acestui film sa dai nota 1
puffulette pe 26 Februarie 2012 20:39
Mi-a placut filmul, actorii sunt foarte buni si joaca extraordinar iar in unele faze stai cu sufleul la gura.. Merita vazut
Weeby pe 11 Februarie 2012 10:47
Un film din seria Piratii din Carabie la fel de bun ca si primele 2. Johnny Depp isi joaca excelent rolul.
Labrinth pe 27 Ianuarie 2012 00:16
Superb!
Filmul este o capodopera!Filmul facut superb ... Jack Sparrow (Johnny Depp)foarte bun actorul, top 3 actori preferati
Andrei.Ciprian pe 23 Ianuarie 2012 11:38
Tie- frica de moarte?:)))
Nu se va mai face un asemenea film! Un film care are pur si simplu de toate:captivant,suspans,ritm bun,actiune din plin,distributie minunata etc.Are de toate.Neaparat trebuie vazut pentu cei ce nu l-au vazut!Obligatoriu
BadDreams pe 08 Iulie 2011 22:40
Seria Piratii din Caraibe este extraordinara,intr-adevar Depp face filmul,insa sa nu uitam si de Bloom si Keira Knightley!In film nu joaca doar Depp ....
pui pe 23 Noiembrie 2007 20:18
este o capodopera .si.......... krakeru ii chestia aia de pe insula aia ffff mare si lord becket ii zice intro secventa lui davy jones ca o trebuit sai omoare animalusul de casa
6Patronul9 pe 26 Octombrie 2018 12:58
Frumos
Stiu ca majoritatea il considera pe al doilea ca fiind cel mai bun din serie,dar pentru mine personal acesta este cel mai reusit din toate punctele de vedere.Finalul filmului face toti banii.Are o durata considerabila,e adevarat,insa pe mine personal nu m-au deranjat niciodata filmele lungi.Este doar opinia mea.Un film frumos de vazut cu toata familia si care mereu te face sa zambesti.
AmphitriteMermaid pe 20 Ianuarie 2018 17:18
E foarte spectaculos si al treilea film. Mi-as fi dorit ca povestea de dragoste sa se termine bine, dar in rest mi-a placut mult.
mirela_laura pe 19 Ianuarie 2018 20:38
Nu sunt fan Piratii din Caraibe , nu prea am idee in ce an se intampla actiunea dar copilul spanzurat are aparat dentar ????????????????
patricia_ciobanu pe 18 Martie 2017 16:43
Este un film bun,merita vazut,din punctul meu de vedere.
ValentinaV pe 09 Martie 2017 00:25
Un film foarte bun, ma bucur ca le-am vazut pe toate intr-un interval scurt de timp:2 zile, dar nu inteleg ce s-a intamplat cu Calypso si in cele din urma cu Davy Jones?! Asta e lucrul neclar... adica au ferecat-o pentru ca lumea era total altfel cu ea libera.... aici e cam aiurea...
cosmin742000 pe 22 Ianuarie 2017 07:25
Un film jenant de plictisitor si de lung despre nimic.
mihai_barbu pe 23 Ianuarie 2016 22:53
Bun film Sparrow este teribil de amuzant :)) parte-a 4 nu prea a convins da a fost ok
Bogdan.Alexandru pe 21 Aprilie 2015 19:10
Aceasta parte mi-a captat in mod deosebit atentia. Pot spune ca pana acum este preferata mea.
omucuvaloare pe 20 August 2014 19:31
O idee absolut originala...care bulverseaza...intriga...in, fine, nu te poate lasa indiferent! Nu stii ce sa faci: sa vizionezi pana la capat, sa revezi la nesfarsit anumite secvente, sa faci o pauza si sa te gandesti de la ce a pornit totul;
Mariannaa pe 14 August 2014 17:49
Obligatoriu de văzut
Cum sa nu adori seria asta de filme. Pe mine m-a cucerit totalmente
DiCaprio21 pe 10 Iulie 2014 14:14
un film obligatoriu de vazut. e frumoasa si aceasta parte.insa parerea mea e ca primele 2 parti sunt mai bine reusite.
Sorin87 pe 26 Mai 2014 18:06
foarte bun filmul din toate punctele de vedere pot sa spun ca merita vazut din plin
NmpN pe 30 Aprilie 2014 01:52
Primele doua parti au fost geniale , insa la acesta productie parca s-a vazut ca s-a lucrat mai putin si mai pe graba . Nu zic ca nu a fost frumoasa si cea de-a 3 a parte , insa nu la fel ca celelalte, nu s-a mai acordat asa multa atentie la detalii si povestea cred ca putea fi redata mult mai bine . Depp face un rol ce va ramane multi ani in istoria cinematografiei , Recomand!
nick-azh pe 01 Aprilie 2014 23:02
Piratii din Caraibe: La capatul lumii
Mi-au placut la nebunie toate 3 partile , Gore Verbinski realizeaza un film de exceptie , mi-au placut foarte mult personajele , mai ales Johnny Depp care il interpreteaza foarte bine pe capitanul Jack Sparrow , Orlando Bloom care isi joaca si el destul de bine rolul ,si o Keira Knightly extrem de draguta si fermecatoare ,care da contur personajului Elizabeth.Toate 3 partile au fost foarte bune ,si m-au incantat la maxim. Nota 10 +
Infinity pe 29 Septembrie 2013 13:21
Pirates of the Caribbean - At World's End (2007)
Chiar daca umorul nu a parasit aceasta a treia parte, lucrurile devin putin mai serioase. Ne sunt prezentate personaje noi, la fel ca in a doua parte. Inca odata, filmul ofera exact ce trebuie: efecte, actiune, poveste complexa, prestatie buna a actorilor, umor si distractie. Cred ca Depp a facut unul dintre cele mai indragite roluri din istoria filmului. O a treia parte ce nu trebuie ratata.
deadlord pe 26 August 2012 21:58
Foarte bun si acesta. Chiar superb. Nu credeam ca si acesta o sa fie tot la fel de bun ca celelalte.
Octaz pe 31 Decembrie 2011 02:05
Am vizionat "At World's End" ca si cand am facut'o pentru prima oara. Am stat si am deslusit fiecare actiune pentru a intelege totul. Am reusit! Seria a continuat excelent, in continuare de nota 10, poate un +9, pentru ca "Dead Man's Chest" parca a scos mai mult suflet din mine. In continuare, actorii au facut o treaba excelenta, iar legendarul deja duel Jack Sparrow vs Davy Jones fireste, nu a dezamagit, a avut de toate.Cu toate acestea, scena mea preferata ramane intalnirea celor 6 colosi de pe insula, cu tot cu discursurile acestora. Ma bucur nespus ca am avut ocazia sa revad cele 2 filme si sa le comentez aici pe Cinemagia. 2 capodopere.
Dubrasca pe 04 Decembrie 2011 10:00
Foarte bun filmul, mi-a placut foarte mult..Se putea mai bine.
joana_18 pe 04 Decembrie 2011 02:19
singura scena care mi-a placut din tot filmul a fost cand Jack si-a revazut tatal si l-a intrebat de mama lui, deci a fost chiar tare scena am ras cu lacrimi, in rest filmul este ok merita vazut insa se putea si mai bine
Gaby_Gabycool2011 pe 03 Decembrie 2011 21:20
Pirates of the Carribbean 3 : At Worlds end
Cea dea 3-a parte din seria minunata cu piratzi e cu adevarat cea mai buna dintre toate,ma uit la ea chiar acu pe ProTv.
DARK333REM pe 23 Octombrie 2011 19:08
Pirates of the Caribbean : At World's End
Ba PlEaCa DuPa : Jack Sparrow,BaSe CEARTA,BaSe ImPaCa.Ba Au InCrEdErE,Ba NaU InCrEdErE.A Si MaI AlEs : NIMENI NU MISCA..... MI-AM SCAPAT CREIERUL.
matew10 pe 15 Iunie 2011 13:05
O epica mai dezvoltata ca primele doua parti din saga si se axeaza in principal pe relatia dintre cei doi tineri amorezi si salvarea celor doi pirati: Sparrow si Bill Turner. Avem o sumedenie de peisaje salbatice, intrigi piraticesti savuroase, aliante ciudate intre prieteni si dusmani, nobili neantelesi si chinezi sireti. De remarcat scena eliberari zeitei Calipso, alegerea liderului pirat si lupta dintre cele doua vase din vartej. Un plus pentru jocurile actoricesti ale lui Chow Yun- Fat si a lui Geoffrey Rush
AlexandraRose pe 18 Februarie 2011 17:44
extraordinar filmul,mi-a placut foarte mult...singurul lucru ce nu mia placut a fost 'sfarsitul' tragic de care a avut parte relatia personajelor lui Orlando si Keira..in rest recomand tuturor
Vorador pe 11 martie 2011 00:11
Nu s-a terminat tragic, trebuia sa vezi filmul si dupa terminarea scrisului,uita-te aici http://www.youtube.com/watch?v=_eBcQM8urAY
zeki pe 01 Februarie 2011 17:37
sincer mia placut foarte mult aceasta parte ... bineinteles si primele 2 au fost exceptionala dar fiecare cu parerile lui , mia placut cum au reusit sa imbine aventura cu fantasticul , un film foarte bun ... merita vazut .... abia astept si pirates of the caribbean 4 ... Nota 10 !!!
chiba_florin pe 13 Ianuarie 2011 22:28
SOOOOOOOPER
unul dintre filmele mele favorite
abia astept continuarea.........

deeacrazygirl pe 12 Ianuarie 2011 10:57
imi place foarte mult acest film la fel ca si actorii orlando bloom si johnny depp!:*
flavio87 pe 11 Ianuarie 2011 19:10
ionut Z
fain filmu dar nu trebuia sa moara will dar mi-a placut cum
a distrus nava endervour si de abia astept sa vad piratii din caraibe 4

rizea.alex70 pe 08 Ianuarie 2011 13:31
Piratii din Caraibe 3
Acest film este o capodopera..la fel ca primele doua filme din serie...nota 10+!!!!
Alex95cL pe 06 Ianuarie 2011 10:37
Frumos filmu m-ia placut foarte mult.Johnny Depp joaca foarte bn in rolu de pirat.
rrs85 pe 05 Ianuarie 2011 17:46
LOve it! ;)
FoxHound pe 09 Decembrie 2010 21:35
La fel de tare ca celelalte 2 dabia astept sa apara si 4, o noua aventura pe mare .
MagicColor pe 24 Septembrie 2010 10:49
Filmul e ff bun si iubeesc personajul lui Jhonny Deep :X:X joaca extraordinaar
Dar cea mai buna parte mi se pare ca e Piratii din Caraibe : Blestemul Perlei Negre

Go1 2 3 4 5

jinglebells