Orígenes secretos

(2020)

Origini secrete

Poster Orígenes secretos Postere Orígenes secretos

Sinopsis Orígenes secretos

Orígenes secretos

Un detectiv cizelat și sobru caută un criminal în serie care lasă indicii pe care numai fiul pasionat de benzi desenate al mentorului său le poate descifra.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

AKA

  • Unknown Origins

Produs de

In Post We Trust

Distribuitorul international

Netflix

Țara

Spania, Argentina

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sabinalin pe 24 Septembrie 2021 22:25
Un politist aproape de finalul carierei, un om care simte ca inca mai poate fi de folos societatii chiar daca unii au tendinta de a-l considera expirat. Un alt politist aflat in plina ascensiune, cu sete de afirmare, un om care simte ca are nevoie de experienta si de flerul celui mai in varsta. O sefa cum nu se poate mai nonconformista, acceptata ca atare datorita calitatilor profesionale. Un fiu in aparenta ratat care dovedeste abilitati neasteptate. Patru personaje in cautarea unui autor. Un autor ( sau o autoare...) de crime care ucide fara cea mai mica remuscare, crime de o violenta greu imaginabila. Si, bineinteles, trecutul este cel care intervine in prezent.

O sa spuneti ca nu da pe-afara de originalitate, ca s-a mai facut, s-a mai vazut. Mi se pare insa ca acest amanunt conteaza mai putin. Pentru ca scenariul e suficient de bine scris incat sa mentina… citeşte

0 0
stricted pe 07 Septembrie 2020 12:24
Bunicel.. .
0 0

Spune-ţi părerea despre Orígenes secretos

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells