Noordzee, Texas

(2011)

Noordzee, Texas

Poster Noordzee, Texas Poster Noordzee, Texas

Sinopsis Noordzee, Texas

Mai mult

Pim locuiește cu mama lui într-un orășel belgian, la malul mării. Are aproape 16 ani, e introvertit și e mai tot timpul singur. Într-una din plimbările sale, ajunge la locuința Marcellei, unde-i cunoaște pe copiii acesteia, Gino si Sabrina. Pim devine apropiat al familiei, pe măsură ce prietenia dintre el și Gino avansează într-o relație de iubire. Însă Gino îl părăsește brusc pentru Francoise, o franțuzoaică. Pentru scurt timp, Pim se consolează cu prezența lui Zoltan, noul…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: margott
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1

Caseta tehnică

AKA

  • North Sea Texas

Tip Ecran

normal

Țara

Belgia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 04 Decembrie 2012 22:38
Regizorul Bavo Defurne e la primul lung-metraj, dupa o serie de scurt-metraje cu care a repurtat cateva succese la festivalurile de film gay. Noordzee, Texas reprezinta ecranizarea cartii scriitorului belgian Andre Sollie, Nooit gaat dit over.
3 2
existentus pe 14 februarie 2014 00:05
Alt film tampit.Deviatii astia ar trebui sa se trateze intr-o clinica serioasa, nu sa faca filme.
andre_goldenberg pe 25 aprilie 2016 09:58
Esti cumva specialista in medicina?Pe vremea cand eu am facut medicina la facultate am invatat ca homosexualitatea nu este o patologie psihiatrica.Esti tu mai desteapta decat acei profesori?
nelloti pe 02 Iulie 2014 22:44
De ce nu te sinucizi, ca sa scapi de "deviatii" astia?
1 1
andre_goldenberg pe 25 aprilie 2016 09:56
Exemplu de iubire crestinopata?Bai fraiere,inainte sa comentezi un film bun mai bine te-ai duce sa pupi moaste.Cine te pune sa te uiti la un film cu tematica gay daca iti raneste 'heterosexualitatea' sau oare nu esti si tu unul din aia frustrati,cu dorinte ascunse?
nelloti pe 4 mai 2016 18:32
Cu " bai, fraiere" adreseaza-te celor care nu te-au educat. Pe mine nu ma raneste nici heterosexualitatea,nici homosexualitatea, ci imbecilitatea. A propos, nu pup moaste, dar daca ai vreo dorinta ascunsa in acest sens, poti sa-ti iei un kilogram de oase de la macelarie si sa l lingi pana faci afte.

Spune-ţi părerea despre Noordzee, Texas

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells