My Grandpa Detective

(2016)

My Grandpa Detective

Poster My Grandpa Detective Poster My Grandpa Detective
  • Durata

    0 minute
  • Rating

Sinopsis My Grandpa Detective

Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.1
Garry Nation Garry Nation Robert Whitmore 1st (Grandpa) Theresa Browning Theresa Browning Grandma Whitmore Rick Borger Rick Borger Bloccato
Justin Lewis Justin Lewis Kitsch Kalon Sykes Kalon Sykes Escaped Prisoner D'Arcy Browning D'Arcy Browning Chief of Police
Joel Harder Joel Harder Ernie Kevin Cambridge Kevin Cambridge Clerk Stephen Hardy Stephen Hardy Robert Whitmore 3rd (Bobby)
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 10 Iunie 2018 19:41
urmatorul Sinopsis adaugat de mine la filmul My Grandpa Detective a fost respins !
Tânărul Bobby a fost crescut de bunicii săi , după ce tatăl său a decedat . Acum crescut, detectivul Robert Whitmore este surprins când i se atribuie un nou partener - bunicul său, pe care încă îl acuză pentru pierderea tatălui său. Din cauza unei greșeli administrative, bunicul, un detectiv pensionar, a fost forțat să renunțe la pensie după douăzeci de ani. În timp ce cele două generații încearcă să rezolve un caz din ce în ce mai dificil al celui mai mare, rău, cel mai braz hoț pe care departamentul l-a văzut vreodată, Whitmore este forțat să se ocupe nu numai cu bunicul, ci și cu sentimentele sale de amărăciune și de propria lui înfățișare înaintea lui Dumnezeu.
Bunicul meu detectiv este o poveste plină de umor, cu un mesaj serios de familie și iertare.

0 0
Vegetarian pe 20 iunie 2022 02:32
Sã nu râzi de cineva , sã nu plângi pe cineva , sa nu detesti pe cineva , sã nu admiri pe cineva , ci sã întelegi . Ne definim in functie de deciziile luate . Viata este suma alegerilor noastre . Majoritatea oamenilor gasesc placere in munca lor , in familie si in speranta ca generatiile urmatoare vor intelege mai mult .

Spune-ţi părerea despre My Grandpa Detective

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells