Articole Magic Journey to Africa

(2010)

Călătorie magică în Africa

Prezentare

O întâlnire întâmplătoare cu un băiat african pe străzile din Barcelona îi stârnește curiozitatea unei fetițe de numai 10 ani, Jana. Încălecând pe calul ei cu aripi de poveste, Jana pornește într-o aventură imaginară în țara de baștină a băiatului: Africa. Dar acolo va descoperi că viața este cu totul altfel decât știa ea! În mintea fetiței se aprind atâtea întrebări...

În Africa, Jana face cunoștință cu Mel, un alt băiat african de vârsta ei și, împreună, pleacă în căutarea răspunsurilor la acele întrebări...

Mel va fi ghidul ei într-o lume plină de întâlniri suprinzătoare cu copii de-ai locului, cu creaturi fantastice și cu animale exotice din inima acestui misterios continent, atât de puțin cunoscut. Pe măsură ce înaintează în călătoria ei, Jana începe să priceapă tot mai multe din înțelesul vieții.
Călătoria magică a Janei în Africa ne oferă un mesaj profund despre prietenie, iubire, pasiune, natură și imaginație. Este o călătorie spirituală pentru cei mari și una plină de magie pentru cei mici, cu mistere, aventuri și descoperiri suprinzătoare.

LOCAȚII DE FILMARE:

Namibia: Luderitz, Kolmanskoppe, Sossusvlei, Deadvlei, Sesriem Canyon, Solitaire, Samara Farm, Walvis Bay, Twyfelfontein, Sesfontein, Ongongo, Purros, Okahandja and Naankuse Wildlife Sanctuary (Windhoek).

Africa De sud: Knysna Elephant Park și Lindbergh Game Reserve.

Spania: Barcelona.

Sinopsis Despre realizatori
jinglebells