La prochaine fois je viserai le coeur

(2014)

La prochaine fois je viserai le coeur

Poster La prochaine fois je viserai le coeur Poster La prochaine fois je viserai le coeur

Sinopsis La prochaine fois je viserai le coeur

La prochaine fois je viserai le coeur

Timp de câteva luni în 1978 și 1979, locuitorii din Oise trăiesc în spaimă și teroare, deoarece un criminal în serie a inceput sa actioneze in orasul lor.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

AKA

  • Next Time I'll Aim for the Heart
  • A l'Ombre des forêts

Produs de

Sunrise Films

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Mars Distribution

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lili22 pe 02 Octombrie 2020 22:40
Are cateva parti bune filmul.Interpretarea, coloana sonora.Guillaume Canet e foarte bun in rol, nu il remarcasem pana acum.
0 0
sabinalin pe 29 Septembrie 2020 08:21
N-as zice ca acest film e in primul rand un thriller mai ales pentru ca aflam cine este criminalul inca din primele secvente. E mai degraba un excelent studiu de caz despre nebunie, despre dubla personalitate, despre cum poate cineva aparent normal si foarte bine integrat in societate sa devina un monstru, un individ care comite crime fara nici cea mai mica remuscare. Si totusi exista un pic de umanitate, un pic de caldura in frigul atotstapanitor, un pic de lumina acolo unde intunericul pare de nepatruns. Povestea e cat se poate de interesanta, neaparat trebuie cautata istoria adevarata dupa incheierea vizionarii, e dureros cat de neputincioasa e justitia umana in prea multe cazuri. Foarte bun Guillaume Canet pe care nu il mai vazusem inca desfasurandu-se in ciuda faptului ca e una din figurile importante ale cinematografiei contemporane din Hexagon. Mi-a placut si Ana Girardot, un rol… citeşte
0 0
ornitoring pe 19 Mai 2015 19:04
captivant
un thriler de zile mari, un film european care depaseste cu mult pe cele americane facute pur si simplu te tine atent de ecran. 10!
0 0
nelloti pe 17 Mai 2015 12:04
Alain Lamare, jandarm francez născut în 1956 , a fost gasit vinovat de mai multe crime comise între mai 1978 și aprilie 1979 in cadrul departamentului de Oise(regiunea Picardia) . Recunoscut iresponsabil Lamare nu a fost judecat , dar a fost internat. Povestea reala (cat si fotografiile reale ale personajului) o puteti gasi pe internet la " Dossiers criminels".
0 0

Spune-ţi părerea despre La prochaine fois je viserai le coeur

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
Liste cu La prochaine fois je viserai le coeur
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells