Articole It's All Gone Pete Tong

(2004)

DJ Superstar - Viața la volum maxim

Personajele

* FRANKIE WILDE (PAUL KAYE) regele tuturor DJ-ilor. Isi pierde treptat auzul si in curind va pierde tot ceea ce alta data ii alcatuia viata: faima, resedinta luxoasa din Ibiza, nevasta-trofeu.

* PENELOPE (BEATRIZ BATARDA) este instructorul care-l invata cititul de pe buze si care ii daruieste lui Frankie dragostea pe care nu a avut-o niciodata.

* SONYA (KATE MAGOWAN) este supermodelul transformat in nevasta de milionar. Sotia lui Frankie, care nu face altceva toata ziua decat sa se intrebe ce fel de gradina i s-ar potrivi mai bine: Japoneza sau spaniola?

* MAX HAGGAR (MIKE WILMOT) este super-agentul lui Frankie. Gras, chel, Max nu stie decat sa adulmece banii iar celularul e practic legatura lui cu viata.

* JACK STODDART (NEIL MASKELL) este presedintele de la Motor Records, u tip nemiloe care n-are nici un fel de simpatie pentru Frankie. El e cel care spune: " Nu vreau un DJ surd pe firma. Nu vreau ca aceasta companie sa aiba de-a face cu eticheta de surd. Afacerile sunt dure uneori. Cateodata trebuie sa iei decizii ciudate. Am luat unele si mai dure decat a respinge un DJ surd."

In roluri secundare apar: Eric Banning, autorul catorva biografii ale lui Frankie Wilde, Alfonse (PAUL SPENCE), unul dintre amicii austrieci ai DJ-ului, jumatate din componenta grupului de metal Ladderhouse, Horst (DAVID LAWRENCE) austriacul care constituie cealalta jumatate a grupului Ladderhause.

In propriile roluri pot fi vazuti: Pete Tong, Carl Cox, Paul Van Dyk, Sarah Main, Tiesto, Barry Asworth, Lol Hammond, Charlie Chester, Danny Whittle.

Sinopsis
jinglebells