Historias para no contar

(2022)

Povești indiscrete

Poster Historias para no contar Postere Historias para no contar

Sinopsis Historias para no contar

Historias para no contar SUB

Într-o notă comică, Povești indiscrete prezintă situații în care ne recunoaștem, dar pe care am prefera să nu le explicăm... sau mai bine zis, să le uităm. Întâlniri neașteptate, momente ridicole și decizii absurde: cinci povești cu o privire acidă, dar plină de compasiune, asupra incapacității noastre de a ne guverna propriile emoții.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2
Anna Castillo Anna Castillo Laura (segment "Tengo ganas de verte") Chino Darín Chino Darín Álex (segment "Tengo ganas de verte") Javier Rey Javier Rey Raúl (segment "Tengo ganas de verte")
Maribel Verdú Maribel Verdú Blanca (segment "Los martes y los jueves") Javier Cámara Javier Cámara David (segment "Me has hecho muy feliz estos meses") Verónica Echegui Verónica Echegui Sofía (segment "París")
Quim Gutiérrez Quim Gutiérrez Edu (segment "París") Antonio de la Torre Antonio de la Torre Carlos (segment "Sandra") Alex Brendemühl Alex Brendemühl Luis (segment "Sandra")
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Stories Not to Be Told

Produs de

Impossible Films, Movistar+, Nocontarfilm

Distribuitorul international

Paradiso Entertainment

Distribuit in Romania de

Transilvania Film

Țara

Spania

Box office Historias para no contar

Weekend premieră (21.08.2023)
  • Loc 15
  • Spectatori 3.926
  • Încasări (RON) 26.170,90
Total
  • Spectatori 6.480
  • Încasări (RON) 76.415,52
  • Încasări (USD) 16.682,98

Părerea criticului

StefanDo pe 25 August 2023 16:17
Poveşti indiscrete: filmul care te face star de cinema
Historias para no contar/Poveşti indiscrete este unul din acele filme care te invită la introspecţie. Nu acea introspecţie legată de evenimentele poveştii (de exemplu ce ai face tu în locul vreunuia dintre personaje), ci o introspecţie legată de aşteptările pe care le-ai putea avea de la un film.

Adevărul e că cei mai mulţi dintre noi întâmpinăm cinema-ul ca o sursă de extraordinar, neobişnuit şi inaccesibil. Nu putem zbura printre stele noi înşine, dar o putem face într-un SF. Nu putem trăi o poveste de dragoste cu cea mai hot actriţă de la Hollywood, dar s-o vedem într-un comedie romantică este the next best thing. În acest context, Historias para no contar se joacă cu aceste aşteptări şi propune cinci poveşti care i se pot întâmpla oricui.

În prima "poveste", Álex (Chino Darín) îşi ajută vecina, pe Laura (Anna… citeşte

0 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
R_Afc pe 16 August 2023 16:28
Povești indiscrete despre nimic
Marea problemă a filmului este că nu se întîmplă nimic, o problemă destul de mare, ba chiar esențială. Nu îți oferă nimic profund, nimic de zgâriat, nimic de scrijelit, nimic de scărpinat, nimic de scos, nimic de spus etc. Sunt niște schițe mai mult sau mai puțin inspirate, cu actori buni, dar care nu ascund nimic în spatele lor. Au venit la muncă, s-au pontat, și-au încasat salariul și s-au întors acasă.

Cesc Gay ambalează cinci scurtmetraje cu un fir narativ foarte subțire și încearcă să împiedice prăbușirea casei fără fundație. La început reușește și chiar îți dă speranțe, dar spre final nu mai are cum să țină în picioare artificiul.

Avem o producție de o plictiseală transcedentală, stai și te uiți cum se usucă vopseaua pe pereți, dar dată fiind lipsa absolută de așteptări, filmul devine pe alocuri… citeşte

2 2
user-62db8f47adbae pe 22 August 2023 20:41
Filmul chiar mi-a placut, actori foarte buni si povesti interesante. Ceva in genul episoadelor din Seinfeld, scene din viata de zi cu zi povestite cu un umor de calitate.
1 0
lili22 pe 17 Aprilie 2024 12:44
M-am inselat. Am platit un abonament la tiff sa vad filmul acesta. E mediocru. Singurul actor bun apare pentru cateva secunde.
0 0

Spune-ţi părerea despre Historias para no contar

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells